Prin intermediul domnului Mircea Dologa am aflat de infiintarea la Deva a "Clubului Investitorilor pe Piata de Capital". Cei din/de pe langa/care ajung in Deva pe 27.02.2010 si vor sa participe, sa lase un mesaj aici pentru a primi datele de contact. Pentru membrii vamist sunt rezervate 2 locuri (deci primii doi care sunt interesati si isi anunta interesul postand aici).
Mai jos aveti mail-ul domului Ovidiu Serdean, organizatorul evenimentului.
Dragi Colegi,
Va anunt infintarea la Deva a "Clubului Investitorilor pe Piata de Capital ".
Scopul acestui club este de a promova piata de capital si educatia bursiera intr-un climat corect de profesionalism si respect RECIPROC .
Lansarea oficiala va avea loc print-un seminar Franco - Roman la Deva in data de 27.02.2010
Acest seminar de trading va fi organizat in colaborare cu domnul profesor doctor Mircea Dologa.
Pentru cei care doresc sa afle mai mult despre domnul Mircea Dologa ,
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Prin intermediul domnului Mircea Dologa am aflat de infiintarea la Deva a "Clubului Investitorilor pe Piata de Capital". Cei din/de pe langa/care ajung in Deva pe 27.02.2010 si vor sa participe, sa lase un mesaj aici pentru a primi datele de contact. Pentru membrii vamist sunt rezervate 2 locuri (deci primii doi care sunt interesati si isi anunta interesul postand aici).
Mai jos aveti mail-ul domului Ovidiu Serdean, organizatorul evenimentului.