Un EA pentru cross-urile YEN-ului la care am lucrat in ultimul timp . Ma mai gandesc daca il pun undeva free sau il pun la vanzare. Din moment ce sunt atatia tepari care fac bani din asta, de ce n-as face si eu, tinand cont ca e chiar promitator?
Edit: Primul test este din 25 iulie 2009 pana azi, al doilea din aprilie, iar ultimul e din ianuarie 2009. Media de pipsi lunara (cumulata) pe cele trei paritati ar fi de aproximativ 450 pipsi. Nu prea stiu exact cum sa incarc mai multe date. Eu am incercat de fapt sa fac testul din 2008, dar vad ca nu are date pana acolo. Poate ma ajuta cineva. Multam.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Strategy Tester: Forex Momentum Trader
Un EA pentru cross-urile YEN-ului la care am lucrat in ultimul timp
. Ma mai gandesc daca il pun undeva free sau il pun la vanzare. Din moment ce sunt atatia tepari care fac bani din asta, de ce n-as face si eu, tinand cont ca e chiar promitator? 
Edit: Primul test este din 25 iulie 2009 pana azi, al doilea din aprilie, iar ultimul e din ianuarie 2009. Media de pipsi lunara (cumulata) pe cele trei paritati ar fi de aproximativ 450 pipsi. Nu prea stiu exact cum sa incarc mai multe date. Eu am incercat de fapt sa fac testul din 2008, dar vad ca nu are date pana acolo. Poate ma ajuta cineva. Multam.
Editat de bumasoft