Cu acest site puteti deveni bogati . Ce trebuie sa inveti ? Doar capitolul "Primii pasi" pe acest forum e arhisuficient . Nu de alta dar am vazut ca oamenii sunt interesati de strategii nu de studiu. Si la ce sa pierdeti timpul cu studiul inutil ? Daca stii baza e de ajuns .
Succes la pipsi . In sfarsit visele voastre vor deveni realitate si veti fi full de $$
Eu deja mi-am ridicat vila ca a lui Puta Guta si mai am cateva zile si-mi iau si SLK cu bani cash . Se fac bani in forex usor si rapid doar ca voi inca nu ati aflat de aceasta oportunitate. Multa lume face deja. Incepe si tu acum .
GO ---> forex[/acronym]-strategies-revealed.com/basic]Basic Strategies | Forex Strategies & Systems Revealed
@andrei_lint nu ma simt insultat absolut deloc. pur si simplu incercam sa-ti explic ca acea practica pe care tu pui atat de mare baza, este cu atat mai grea cu cat nu-ti dai interesul in studiu. gan
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Cu acest site puteti deveni bogati . Ce trebuie sa inveti ? Doar capitolul "Primii pasi" pe acest forum e arhisuficient . Nu de alta dar am vazut ca oamenii sunt interesati de strategii nu de studiu. Si la ce sa pierdeti timpul cu studiul inutil ? Daca stii baza e de ajuns .
Succes la pipsi . In sfarsit visele voastre vor deveni realitate si veti fi full de $$
Eu deja mi-am ridicat vila ca a lui
. Se fac bani in forex usor si rapid doar ca voi inca nu ati aflat de aceasta oportunitate. Multa lume face deja. Incepe si tu acum . 
PutaGuta si mai am cateva zile si-mi iau si SLK cu bani cashGO ---> forex[/acronym]-strategies-revealed.com/basic]Basic Strategies | Forex Strategies & Systems Revealed
Editat de apolo