Sari la conținut

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

4 aprilie 2011 ora 7:00 GMT si 12:30 GMT

piata daunatoare pt Tsunami zilele astea. Inca n-am reusit sa stabilesc un criteriu pt. un entry point sigur.

post-5524-0-00551900-1301943796_thumb.gif

post-5524-0-57477800-1301943947_thumb.gif

Editat de mirq
  • 1 lună mai târziu...
Postat

Probabil este cea mai buna informatie ce o poti gasi la liber pe net.. Cand risti dar mai ales cat.

Postat

" Only about 5% of the world’s traders and 20% of the world’s investors, consistently make big money. "

Atentie la procente !

Postat

Eu am terminat luna aprilie cu un profit de 11$.

Luna asta am un profit mai bunicel deoarece am mizat pe intarirea dolarului. In acelasi timp, am deschis niste pozitii destul de nasoale deci, tot un 10-11$ voi avea si luna asta...

Credeti ca ma incadrez in aia 5%?

" Only about 5% of the world’s traders and 20% of the world’s investors, consistently make big money. "

Atentie la procente !

Postat (editat)

Se pare ca un Investitor (cu tranzactii pe termen Lung) are sanse de 4 ori mai mari decat un Trader (cu tranzactii pe termen Scurt) sa castige multi bani.

gabriel@ :

Care iti este castigul lunar in procente ? Una e sa incepi luna cu 10 $ si alta e cu 1000 $. Eficienta/randamentul se calculeaza, in primul rand, in procente.

Avand in vedere ca Forex-ul este o afacere Riscanta, castigul Asteptat(in procente), rational/pragmatic gandind, trebuie sa fie Mare.

Cat de mare ? Ia-ti ca reper cea mai rentabila afacere legala pe care o stii si care este mai putin riscanta decat Forex-ul. Si incearca sa o depasesti. Eu ca Tinta de rentabilitate am 100% pe an. Si cred ca este foarte realizabila.

Editat de dannad
Postat

Intr-adevar, randamentul se calculeaza in procente.

Situatia contului meu la 1 ianuarie 2011 era 1000$.

Mi-am propus o majorare a contului cu minim 50% pe an, adica 45$ lunar. Luna trecuta am realizat cam putin dar compenseaza cu un profit mai consistent obtinut in martie. Per total, sunt sanse foarte mari ca in prima jumatate a anului sa realizez ceea ce mi-am propus.

Ai putea spune ca e putin dar si riscul e destul de mic si... stim cu totii ce inseamna a risca pe piata forex.

Initial, am analizat foarte atent incercarea de majorare a contului cu 100% pe an dar mi s-a parut inabordabila, cel putin pentru primul an de tranzactionare. Astfel, prefer sa tranzactionez cu loturi foarte mici si sa capat experienta decat sa nu dorm noaptea pentru o pozitie mare care se indreapta spre stop loss. Nu de alta, dar dimineata trebuie sa fiu la serviciu.

Spor(t),

Gabriel

Postat (editat)

Ma intreb, oare de ce la ”Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori” in anul 3 sem. II se studiaza discliplinele ”Teoria jocurilor” si ”Control de gestiune” ?...

Editat de danpav86

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.