Sari la conținut

Featured Replies

Postat

.

Editat de bobyv87

• Răspunsuri 3
  • Citiri 3,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• pendingurile sunt ordine in asteptare (adica le calculezi si nu stai de ele, le calculezi in functie de o strategie de tehnica de trade)   sell limit -pentru trendurile de sell cand pretul pleaca intr

• pe ce platforma esti?

Imagini postate

Postat

Nu va suparati, imi spuneti si mie care este diferenta dintre buy/sell stop si buy/sell limit?

pe ce platforma esti?

Postat
  • Autor

Nu va suparati, imi spuneti si mie care este diferenta dintre buy/sell stop si buy/sell limit?

pe ce platforma esti?

oanda

Postat

pendingurile sunt ordine in asteptare (adica le calculezi si nu stai de ele, le calculezi in functie de o strategie de tehnica de trade)

sell limit -pentru trendurile de sell cand pretul pleaca intr-o corectie (urmaresti capatul corectiei)

sell stop -pentru trendurile de sell (urmaresti continuitatea trendului)(se pune mai ales la breakuri de nivele etc)

buy limit -pentru trendurile de buy cand pretul pleaca intr-o corectie pe sell (urmaresti captul corectiei de sell)

buy stop -pentru trendurile de buy (uramaresti continuitatea trendului) (se pune la breakuri de nivele etc).

problema acestor ordine e ca tre sa determeni f bine trendu si sa stii care e trendu si ce vrei sa astepti un buy sau sell limit sau stop!

post-1776-126582495117_thumb.png

post-1776-126582495742_thumb.png

post-1776-126582496263_thumb.png

post-1776-126582496804_thumb.png

post-1776-1265824975_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.