Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Caut cartea "The Dow Theory " by Robert Rhea (jpg. alaturat). Si ma intereseaza orice materiale & carti avandu-i ca autori pe William Peter Hamilton , E.George Schaefer sau Robert Rhea.

Multumesc

• Răspunsuri 4
  • Citiri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
  • Autor

Pt ca nu vreau sa-i creez probleme lui Stefan din cauza drepturilor de autor. cartile sau materialele pe care le voi gasi , le voi posta numele aici si ma contactati cei interesati. deocamdata am gasit :

William Peter Hamilton-Stock Market Barometer

Editat de merlyn

Postat

@merlyn, ce te motiveaza sa cauti cartea The Dow Theory si materialele alea? care-i miza?

dpmdv, Hitler nu a folosit tehnica lu Napoleon, americanii in Irak nu au folosit tehnica lu Hitler, si urmatorii (chiar daca or fi tot americani) nu o sa foloseasca tehnica din Irak ...si tot asa.

Postat
  • Autor

Sec: Greu de explicat . Unele chestii nu se schimba niciodata . S spunem ca sunt rezultate ceva mai bune dupa ce am citit cate ceva . Si vreau sa aprofundez.

• 5 luni mai târziu...
Postat
  • Autor

Leigh Stevens - Essential Technical Analysis

Aici mai gasiti cate ceva legat de "Teoria Dow". Am cartea pt. cine este interesat.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.