Sari la conținut

Postări Recomandate

• Management
Postat

De fapt cei de la Bulbrokers vroiau sa organizeze o confruntare in vamist si... alt forum romanesc de trading :|. Dar se pare ca ceilalti nu au acceptat provocarea. Asa ca, va invit sa va inscrieti in Balkans Forex Open.

De pe pagina concursului:

Beginning and end of registration: From 10.05.2010 11:30 to 19.06.2010 23:59

Beginning and end of contest: From 31.05.2010 00:00 to 25.06.2010 23:00

First place: 600 EUR

Second place: 500 EUR

Third place: 400 EUR

Fourth place: 300 EUR

Fifth place: 200 EUR

Intrati aici pentru regulament si inscrieri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• Management
Postat

Baga zece cifre in campul ala si don't worry about it. O sa le propun sa nu mai puna campul ala obligatoriu.

• Moderators
Postat (editat)

UCN este asemanator codului numeric personal (CNP), nu m-am uitat unca pe siteul alora (urmeaza, abia am deschis vamistu) dar cred ca ideea lor, pe care am vazut-o si la altii, e sa nu aiba un acelasi concurent cu mai multe conturi. Atata vreme cat nu castigi, nu conteaza ce pui acolo, dar daca castigi si nu e codul tau, or sa zica ca nu esti tu... (?!)

Edit

7.2. If you are a winner, you must submit your ID card in order to prove that the contest account is yours.

adica cum? in original? hihi...

Editat de tradelover
  • Management
Postat

De la concursul precedent stiu ca aveau nevoie de UCN doar pentru cei din Bulgaria. Le-am scris despre treaba asta, dar cred ca nu va fi problema daca puneti orice numar din 10 cifre (CNP-ul oricum nu-l veti putea baga pentru ca are mai multe de 10 cifre si nu o sa va lase).

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Salutare tuturor,

Campul cu CNP-ul a fost modificat pentru a "suporta" si varianta romaneasca.

Cei care s-au inscris inainte de a fi operata modificarea nu vor patimi cu nimic.

Mult succes va dorim!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.