Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 43
  • Citiri 12,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• gasesti raspunsul la intrebarea ta extrem de simpla aici.

• Intrebarea este cred destul de simpla iar ceea ce am scris in mq4 acolo, nu este decat o tentativa , cu siguranta nereusita . Voiam sa arat ca am incercat dar nu-mi iese cum trebuie , desi m-am stradu

• OK ... E in regula daca permit asta ... probabil au ei un suprasistem stoploss..     GATA !   revin dupa primul cont real !! (daca voi avea vreodata unul )

Imagini postate

Postat

De fapt 1 tranzactie de 112 pips in aproape 1 ora. Desigur - foarte profitabil. Folosind, nu 0.01 lot, ci de fapt 0.03 lot spart in 3, cu piramidare in pierdere.

StopLoss de 340 pips, de forma. De ce ai inchis acolo ?

Forumul asta, din cate stiu eu, este pt.schimb de experienta.

Inteleg ca esti foarte sigur ca ai gasit strategia milionara si nu vrei sa o dezvalui. Este optiunea ta.

Postat
  • Autor

uite ca nici nu am observat ca sunt cu SL in 340

insa testele au fost facute cu SL=15 ;cred eu extrem de mic .( ma bazez pe exactiatea momentului de intrare in tranzactie)

bine ca mi-ai zis !

de ce am oprit tranzactiile ?

pai ma stresa ... colegul acela ingrijorat si am vrut sa ii arat ca nu e nici o smecherie , si ca functioneaza....

de ce ai zis ca e aproape o ora ? in tabelul ala arata 3 minute ; sau ... a ? sunt debusolat ! ( m-am laudat degeaba ?)

( off... uite-asa patesc mereu...)

Editat de Magicianul

Postat
  • Autor

M-am bucurat cand am vazut ca m-a votat cineva ...

Insa am fost apreciat pentru ca am zis ca nu mai revin asa de curand...

Ce chestie...

Si eu care ma bucuram....

Uite-asa patesc mereu...

Toate mi se intampla numa' mie ...

Editat de Magicianul

Postat

iata si prima oferta...

cam subreda ce-i drept....

insa ar putea fi un inceput ...

( daca as accepta :) )

Sa nu cumva sa accepti ca dupaia cumpara toata lumea si vor castiga toti si nimeni nu va mai pierde. Si-uite-asa se duce de rapa forexul. Iti dai seama ce plictiseala va fi. :)

Postat
  • Autor

Vreau sa il testez live( cateva luni eventual;); insa cea ce trebuie sa recunosc este ca am cam fortat managementul riscului si deci formarea loturilor pentru ca stiam ca perioada de testare este buna.

L-am testat doar pe "back test" . nici macar o saptamana pe live acount .

• 5 luni mai târziu...
Postat

Vreau sa il testez live( cateva luni eventual;); insa cea ce trebuie sa recunosc este ca am cam fortat managementul riscului si deci formarea loturilor pentru ca stiam ca perioada de testare este buna.

L-am testat doar pe "back test" . nici macar o saptamana pe live acount .

altu care a descoperit magia forexului la fel ca mine, cu timpul devii mai destept adica inveti, am mai facut si eu scheme dastea in care visam sa dublez banii in 2 zile,

si chiar reusisem, hedge, piramidare care au mers cateva zile pana s-a schimbat piata si nu a mai mers nimic si s-a ales praful de visele mele.

viseaza si tu in continuare ca doar cu asta ramai.

cand o sa faci din 10e vreo 10000e iti dau si eu 10e sa mai faci o data.

o sa ajungi la vorba meseriasilor si cand o sa faci 10% o sa fii fericit...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.