- Răspunsuri 43
- Citiri 12,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Magicianul 23 postări
-
dannad 9 postări
-
marco 3 postări
-
Cityzen 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
gasesti raspunsul la intrebarea ta extrem de simpla aici.
-
Intrebarea este cred destul de simpla iar ceea ce am scris in mq4 acolo, nu este decat o tentativa , cu siguranta nereusita . Voiam sa arat ca am incercat dar nu-mi iese cum trebuie , desi m-am stradu
-
OK ... E in regula daca permit asta ... probabil au ei un suprasistem stoploss.. GATA ! revin dupa primul cont real !! (daca voi avea vreodata unul )
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am scris codul asta pentru a inchide ordine de OP_SELL respectiv OP_BUY,insa nu functioneaza si nu stiu unde am gresit ;
ma poate ajuta cineva ?
////////////=================================================== ///////////////////////======================================= { int type; OrderSelect(cnt, SELECT_BY_POS, MODE_TRADES); if((OrderType()==OP_SELL && type==OP_BUY)&&(MA1 == MA2)) { myordertype=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,CLR_NONE); return(myordertype); } } { OrderSelect(cnt, SELECT_BY_POS, MODE_TRADES); if((OrderType()==OP_BUY && type==OP_SELL)&&(MA1== MA2)) { myordertype=OrderClose( OrderTicket(),OrderLots(),Bid,CLR_NONE); return(myordertype); } } return(myordertype); } ////////////=========================================Editat de tradelover