Sari la conținut

Featured Replies

Postat

"e de studiat" in comun cu mebrii forumului banuiesc - ma bucur ca ti s-a cristalizat motivatia si ai reusit s-o "verbalizezi" pentru a o afla si noi.

altfel, am fi reiterat o discutie fumata despre cat timp ne ia s-ajungem milionari (vezi excelul lui tradelover postat pe undeva ca reply la entuziasmul cuiva)

• Răspunsuri 24
  • Citiri 7,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• man, mersic pentru laude, haha, nu e chiar asa, dar ma simt bine cand imi spui , oricum, asta nu e un motiv sa ocolesti raspunsul la intrebarea pe care am pus-o, foarte punctuala si la obiect, de altf

• Pentru restul pe care ii intereseaza banuielile...   Nici unul dintre rahaturile astea nu functioneaza in timp real. Nu e vorba de cont real, ci de timp real. Adica in forward testing, ele nu function

• eu iti spun doar ca nu sunt de acord cu acest tip de comportament totalmente vehement ; nu te atac pe tine ! nu am nimic cu tine ! nu te cunosc si nu imi pot pemite sa ma compar cu tine nici ... in ce

Imagini postate

Postat
  • Autor

motivatia a fost aceeasi dintotdeauna ! ea nu s-a cristalizat acum ! insa atunci cand in calea ei intalneste crisparea , teama , orgoliul, doar atunci si numai atunci se isca furtuni, neintemeiate dar puternice .

parera mea este ca a face bani tranzactionand manual , este usor, insa eu sunt fascinat de aceste sisteme care funcioneaza autonom.(deocamdata)

(poate ca trecerea de la fifa2010 la forex a fost cam brusca :) insa ma distreaza la fel de mult, pana cand... EA Games va revolutiona industria jocurilor pe calculator; si atunci veti scapa si de mine )

am probat in backtest zeci, poate sute de EA-uri insa am postat aici doar ce credeam eu ca este bun (desi se pare ca am gresit) .

Postat

bine, bine, era cristalizata, dar sa recunoastem si beneficiile acestor discutii "neintemeiate" (desi, la vederea unei curbe de la 1000 la peste 300k intr-un an, postata cu atata seriozitate si insotita de formula "binisor", imi vine sa renunt la "ne") si sa profitam de ce-ai devoalat in ultimul mesaj : a face bani tranzactionand valute manual este usor. :)

• 5 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.