Salut. Acest post se adreseaza celor ce fac voluntariat . Am incercat sa=l contactez si pe Cytizen nu mi-a raspuns poate e ocupat, asa ca poate e altcineva pe aici care poate sa ma ajute.
Este vorba despre indicatorul TD Sequential creat dupa formulele lui Tom Demark. Indicatorul nu se auto-updateaza pe chart cu noile candele formate! Daca stau pe 1h trebuie sa dau pe 30m si apoi sa revin la 1h pentru a se updata sau sa incarc iarasi template-ul pentru a se improspata. Am incercat si refresh, nu merge pe aceasta cale.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut. Acest post se adreseaza celor ce fac voluntariat
. Am incercat sa=l contactez si pe Cytizen nu mi-a raspuns poate e ocupat, asa ca poate e altcineva pe aici care poate sa ma ajute.
Este vorba despre indicatorul TD Sequential creat dupa formulele lui Tom Demark. Indicatorul nu se auto-updateaza pe chart cu noile candele formate! Daca stau pe 1h trebuie sa dau pe 30m si apoi sa revin la 1h pentru a se updata sau sa incarc iarasi template-ul pentru a se improspata. Am incercat si refresh, nu merge pe aceasta cale.
Multumesc
La http://www.amibroker.com/library/detail.php?id=931 este un cod scris, ar putea cineva sa-l compileze si sa-l expuna aici ?
Multumesc
TD_AHA Trend Reversal 0_5.ex4
Editat de apolo