- Răspunsuri 11
- Citiri 5,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 2 postări
-
catalinj 2 postări
-
dani2kn 2 postări
-
Adi.M 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Salutari, Imi spun si eu umila parere despre ce s-a discutat in acest topic: Analiza Fundamentala este grea cand vine vorba de cursuri valutare pentru ca tine cont de foarte multi factori. A
-
Salutare, M-ati bombardat cu atatea intrebari si vreau sa precizez de pe acum ca nu am un statut de guru Am avut ocazia si reala placere sa fiu invatat cum se face analiza fundamentala si sa vo
-
Intre Buffet, exemplul meu, si Soros, exemplul tau, nu e nici o diferenta, in afara faptului ca primul tranzactioneaza pe termen lung (ani) si cel de al doilea pe termen scurt (saptamani, luni). Ambii
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare la toata lumea.Revin cu un topic ce incearca sa ajute pe cat mai multi incepatori sa dobandeasca incredere in ei sau in sistemul de tranzactionare dupa care se ghideaza.
Intotdeauna ,inainte de a ne apuca de trading in forex,stocks commodities sau in orice alta piata ,este foarte important sa consultam stirile economice .Cele mai bune surse:reuters.com,bloomberg.com si cnbc.com.Toate aceste situri sunt partinitoare !!!!Atentie ,sa nu credeti niciodata in totalitate ce vi se spune pentru ca noi nu suntem singurii care dorim sa castigam !!!Intotdeauna cititi printre randuri.
Bancile centrale nu se afla in razboi,cum gresit se acediteaza ideea!!! bancile centrale sunt in permanenta legatura si interventiile lor in piata sunt cunoscute de celelalte(de cate ori ati vazut ca doua banci centrale sa intervina smultan???????,niciodata,imaginati-va ce s-ar intampla daca BOJ(banaca centrala a japoniei ) ar interveni in piata in acelasi timp cu FED.Disproportia dintre resursele de interventie ale celor doua banci centrale ar duce la efecte devastatoare pentru toata lumea.
Acum ca ati inteles ce am spus mai sus ,incercati sa interpretati intotdeauna stirile prin prisma celor de mai sus ,adica cand se spune de razboi valutar, practic se intelege ca deocamdata nu vor mai exista interventii pentru vreo saptamana doua.
Un alt lucru important este GDP fiecarei tari:pentru usd intereseaza GDP US ,iar pentru euro GDP Germaniei si la fel pentru celelate valute.Fiecare tara foloseste devalorizarea pentru stimularea exporturilor dar ,si acum intra in joc iar citirea printre randuri ,toate aceste devalorizari se fac intr-o ordine.A fost randul US , a slabit dolarul, a venit randul UE a slabit euro,acum e iar randul US si in nu mai mult de 2 luni o sa vina iar randul euro.
tinand cont de toate aceste lucruri intrarea intr-un targ positional,cu un stop de 500 pips ,se va face tinand cont in mod absolut ,in proportie de 50 % si de considerente fundamentale.
Multumesc frumos.
Editat de catalinj