Ma numesc marius, am 20 ani si ma joc de cateva sa[ptamani pe conturi demo!
totul a inceput cu un interviu la o firma ca trader. mi-au cert 750 lei pentru training, nu am avut bani, am fost la seminariile gratuite
in rest am inceput sa invat singur, la alt interviu tot ca trader am vorbit cu directorul, i-am spus ca nu am bani de trainng si mi-a facut cadou o carte (scrisa chear de el), in rest babypips. si ceva carti de la biblioteca nationala.
am inceput cu un cont demo de 200$(cu atat vreu sa incep) si
:- stiti un broker cara imi ofera o parghie de creditare mare(1:500) 200$ * 500 = 100.000 daca lotul costa 100.000
pot face 10 tranzactii de 1 zecime de lot(mai exact 5 tranzactii cu sl la 40 pips) ?
:- am atasat o poza a contului meu, si as dori sa stiu parerea voastra!
Ps:
1 mentionez ca ultima tranactie (gbpjpy) de un lot am facut-o din gresala la sala de net si as fi inchis tranzacti daca pitat nu s-ar fi miscat in Pozitia favorabila mie)
Personal, cred ca poti sa mergi la fel de bine pe real ca si pe demo, desi multi nu sunt de acord cu asta. In cazul tau poti sa mergi la fel de prost ca si pe demo. Depinde de atitudinea cu care le tr
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
salut!
Ma numesc marius, am 20 ani si ma joc de cateva sa[ptamani pe conturi demo!
totul a inceput cu un interviu la o firma ca trader. mi-au cert 750 lei pentru training, nu am avut bani, am fost la seminariile gratuite
in rest am inceput sa invat singur, la alt interviu tot ca trader am vorbit cu directorul, i-am spus ca nu am bani de trainng si mi-a facut cadou o carte (scrisa chear de el), in rest babypips. si ceva carti de la biblioteca nationala.
am inceput cu un cont demo de 200$(cu atat vreu sa incep) si
:- stiti un broker cara imi ofera o parghie de creditare mare(1:500) 200$ * 500 = 100.000 daca lotul costa 100.000
pot face 10 tranzactii de 1 zecime de lot(mai exact 5 tranzactii cu sl la 40 pips) ?
:- am atasat o poza a contului meu, si as dori sa stiu parerea voastra!
Ps:
1 mentionez ca ultima tranactie (gbpjpy) de un lot am facut-o din gresala la sala de net si as fi inchis tranzacti daca pitat nu s-ar fi miscat in Pozitia favorabila mie)
2 ASTEPTA PARERILE VOASTRE!