Sari la conținut
Postat

Articol pe care l-am scris pe blogul meu, si cred ca o tema care merita dezbatuta.

Majoritatea brokerilor organizeaza concursuri, unele lunare, unele zilnice, alte concursuri pentru o singura predictie, alte concursuri pe perioade mai lungi.

Pe noi ca traderi ne ajuta cu ceva aceste concursuri?

Unii ar zice ca da, pentru ca iti poti exersa unele strategii, sau pentru ca mai capeti ceva experienta, poti castiga premii sau te poti lauda in fata altor traderi ca ai castigat si tu un concurs.

Dar oare asa sa fie? Ne ajuta in vreun fel?

In primul rand, premiile sunt infime pentru orice trader serios, de cele mai multe ori premiile se acorda intr-un cont al brokerului, acea suma neputand fi scosa de trader, ci doar profitul generat de acea suma, cum spuneam, de multe ori infima. Exista brokeri care ofera premii mari, de genul 1000-5000 de euro, dar pentru ele nu ofera leverage, si nu se pot scoate decat profiturile. Din punctul meu de vedere e clar, nu merita sa participi la vreun concurs de dragul vreunui premiu.

In al doilea rand, este acel tip de trading unul viabil pentru a il aplica ulterior pe conturile noastre personale? In nici un caz. La majoritatea concursurilor vedeti la sfarsit de luna castiguri de peste 1000% din valoarea contului, castiguri imposibile pe un cont real.

De aici rezulta intrebarile urmatoare:

De ce participam la concursuri?

Ne ajuta cu ceva concret participarile la concursuri?

• Răspunsuri 22
  • Citiri 23,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Haha, nu am nika cu hobiurile si pasiunile oamenilor in general, doar cu alea inutile. Cati bani ai castigat pe urma astor concursuri, pe care i-ai putut retrage, si in cat timp??? Spune concret, ori

• Eu n-am înţeles problema ta legată de concursuri . În primul rând , nu eşti obligat să participi la un concurs anume , dacă acesta nu ţi se pare potrivit scopurilor tale . În al doilea rând , concurs

• Si eu fac parte dintre cei care cred ca aceste concursuri nu ajuta traderul cu nimic. Indiferent ca sunt pe bani reali, dar mai ales acelea pe bani demo. Desigur, participarea este la latitudinea fiec

Featured Replies

Postat

Buna arcond, poti sa imi spui daca sti cumva cat de adevarat este premiul de 30.000$ acordat tipului chinez de catre IronFX?

E o suma maricica zic eu ...

• 8 luni mai târziu...
Postat

Mult succes la concurs, mowgly7 ! :D

Si eu am activat foarte mult la concursul de la Dukascopy si m-a ajutat foarte mult chiar daca nu am castigat nici un premiu . Ideea este ca e un concurs foarte bine gandit care dezvolta disciplina traderilor incepatori !

Tine-o tot asa ! Succes !

Editat de danpav86

Postat

Multumesc Dane!

• 4 luni mai târziu...
Postat

Partea frumoasa in concursuri este ca ai libera alegere si sunt convins ca daca intradevar nu castigi nimic din ce ti-ai propus castigi o experienta din care poti invata..

Postat

Poti acumula experienta si cu concursurile insa e mult mai dificil, parerea mea, chiar mai dificil decat pe real. M-am inscris si eu pe concursul de la Ironfx si ma intrebam de fapt cu cine ma bat, facusem aproximativ 250% profit, eram pe locul 46, iar cel de pe locul 1 avea 10.000% profit. Iar ceilalti noua (locul 2, 3, 4, etc) aveau toti peste 1000% fiecare.

Pffffff...

Postat

Eu stiu roman care urmareste cu siguranta si acest forum si care e in top 10 in Live Competition. Deci se poate; Partea buna la concursurile IronFX, e  ca nu sunt acceptati algoritmi; daca premiantii sunti prinsi cu algoritmi sunt descalificati

Editat de scuturicip

Postat

Treaba e ca se folosesc algoritmi dar nu sunt prinsi. Deci ei sunt cu un pas mereu inaintea voastra si habar n-aveti. ;)

Mai e si cealalta varianta , teoria conspiratiei.

Editat de Apollo

Postat

Treaba e ca se folosesc algoritmi dar nu sunt prinsi. Deci ei sunt cu un pas mereu inaintea voastra si habar n-aveti. ;)

Mai e si cealalta varianta , teoria conspiratiei.

Acum pe bune, cand l-am vazut pe ala cu 10.000% m-am gandit ca e facatura, sincer. Acesta fost primul meu gand.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.