Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Pentru cei care au putin timp liber si doresc sa realizeze un expert care sa functioneze astfel: deschide ordin la intersectia celor 2 indicatori. Dupa inchiderea primului ordin se va deschide altul cu sens opus primului. Multumesc!

Editat de LomeX
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• Moderators
Postat

Ai indicatorii pt MT4? Sau vrei EA pt MT5? Intreb pentru ca la MT5 indicatorii sunt built-in (vin cu platforma), pe când la MT4, ei trebuie implementati (nu vin cu platforma). Dacă îi ai pentru MT4 deja (implementare personală sau adusi de pe web) atunci postează-i sau dă un link, altfel nu văd pe nimeni să se apuce de implementat expertul ŞI cei doi indicatori. La mine, ţi-am răspuns pe PM cum stă treaba, ştii vorba ţiganului, "decât să muncesc degeaba, mai bine stau degeaba" :P

Postat

platforma pe care m'am jucat eu cu indicatorii este de la trading212

si yo sunt incepator dar patforma de la trading212 este cam zero. nu se compara cu mt4

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.