- Răspunsuri 23
- Citiri 29,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
sec 4 postări
-
merlinboy 4 postări
-
dirzuandreiovidiu 3 postări
-
George135 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
voi chiar nu aveti nici cea mai mica idee despre cum sa faci bani pe forex . din acest motiv america face lucrul asta de foarte multi ani . ca si client tu nu trebuie sa te apuci sa inveti forex
-
Ding, ding, ding, ding! YOU WIN!!! Cel mai stupid comentariu pe care l-am citit vreodata pe un forum forex!
-
Consider ca alb/negru sunt notiuni didactice sau pentru a explica teroia, dar realitatea este de obicei gri. Ca atare, mie de exemplu, AF imi da directia generala groso modo, iar AT imi da "precizia"
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Precizez ca sunt la inceput rau de tot, deja ma doare capul dupa cat am citit si in seara asta si in seara precedenta.
O sa fiu scurt si probabil maine o sa revin cu mai multe lucruri pe care le am in cap.
In primul rand datorita faptului ca am o cunostinta care lucreaza pe piata "FOREX" , m-a invitat sa merg la sediul lor www.forexcenter.ro unde am avut parte de o intalnire cu un manager , care mi-a explicat pe scurt in ce consta toata treaba, mi-a aratat "softul" lor MT4, bla bla, per total a fost ok experienta nu as putea zice, insa mi s-a parut putin aiurea faptul ca trebuie sa platesc banii intr-un cont din Elvetia fara sa am o prea mare siguranta asupra banilor.
Totodata, a fost oarecum amuzant faptul ca se puteau tranzactiona sume de 10 000 euro, pe urma mi-au zis ca se pot tranzactiona si sume mai mici si dupa am ajuns pe la vreo 3000 euro. In conditiile in care va vad pe toti pe aici ca lucrati cu sume f. mici ca incepatori de genul 100-200 euro
Lasand forexcenter, personal mai studiez si un alt site/broker - https://www.24option.com/app/index.html#Trade . Ce parere aveti de dansul, pentru un incepator credeti ca poate fi o alternativa mai buna? Nu am gasit absolut nicio informatie pe acest site!
Va multumesc anticipat si ma scuzati pt eventualele greseli de exprimare/ortografie, vedeti si ora. Ma bag la somn ca maine iar munca !