Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

De pe 15 martie se inchide serverul FTP. In zilele urmatoare o sa pregatesc o arhiva cu toate materialele de acolo pentru cei care vor sa le downloadeze pana la data de 15 martie. Dar nu va speriati pentru ca se lucreaza la o solutie de sharing privat de fisiere care sper (deci nu e o promisiune) ca va fi gata pana la sfarsitul anului :P

• Răspunsuri 4
  • Citiri 3,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

e bine ca nu te grabesti, vine 2012 si nu apucam sharing privat.....

poate pun eu un ftp (deci nu e o promisiune), sper ca va gata pana la sfarsitul nostru.

Postat
  • Autor
  • Management

N-ai auzit ca s-a amanat sfarsitul lumii?

In alta ordine de idei, gasiti arhiva pe server. vamist.ro.tgz. Are vreo 21 de GB. O puteti dezarhiva cu winrar, 7-zip, etc.

Edit

Pentru cei care nu vor sa ia chiar tot (multe se si repeta), se pot downloada in continuare fisierele individual

Postat

@Stefan,

deci, pana la urma, ploua in serverul Vamist intocmai ca in poezia scrisa de mine (cea cu Mos Craciun), nu-i asa? :P

"Mosule, eu nu mai vreau ploaie deasa

La Londra, ca-mi strica stofa de afacerist

Nu mai pot sa plec de la terasa

Si-mi ploua de trei zile in serverul Vamist."

Postat
  • Autor
  • Management

Andrei, esti un artist.

Serverul se inchide pentru ca am prea multe discutii legate de materialele hostate acolo.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.