- Răspunsuri 16
- Citiri 6,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Tutzu Cristian 5 postări
-
davincu 3 postări
-
tradelover 2 postări
-
dirzuandreiovidiu 2 postări
Most Popular Posts
-
Daca iti vei pierde increderea cand te confrunti cu diferite aspecte ale tranzactionarii pe piata interbancara - FOREX probabil te afli dincolo de baricada celor care sunt suficient de rabdatori si te
-
"să stau câteva ore la calculator"... O greseală pe care o fac cei mai multi. Tradingul este un biznis ca oricare altul. Îţi consumă la fel de mult timp. Fie că esti scalper, fie că tranzacţionezi de
-
Ideea este ca nu am avut nici cel mai mic gand ca o sa reactionez asa , m am pierdut pur si simplu pe real, chiar fara banii mei... Parca uitasem tot ce am citit pana atunci, poate scalpingul nu este
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Va salut ! As dori sa "cut to the chase" pentru ca sincer chiar nu mai stiu daca sa ma apropii de shortcut-ul Metatrader sau nu. Bine naibii ca este weekend, in fine, ideea este ca am deschis un cont real (promotia magic token, nu radeti, stiu ca nu sunt banii mei si e gratis) si am cam pierdut ceva din el, nu mult, dar pentru mine ca incepator deja am inceput sa simt ca stau pe ghimpi.
Fiind atat de entuziasmat am avut un template (pe care am mai tranz pe demo) aruncat prin metatrader l-am aplicat si am inceput sa tranzactionez, imaginati-va, nici nu ma gandeam ca o sa dau cu nuca-n perete asa repede. Bineinteles ca nu am tranzactionat decat cu micro loturi si am facut ceva tranzactii toata ziua de ieri, cam 16 la numar, avand in vedere ca strategia folosita era un de scalping, sincer cred ca sunt un pic cam dus... pentru tradurile mai lungi de 30 min - 1 ora nu am rabdare absolut deloc, iar pentru cele pana in 30 min stau cu ochii lipiti de ecran si cu mouse-ul pe ordinul close (nu fol TP si SL ca pe magic token e un obicei de hunting din partea brokerului). . . Asadar si prin urmare ce sa fac, am incercat sa iau o gura de aer sa ma intorc inapoi dar nu merge... Ideea este ca mi doresc prea mult sa tranzactionez incat fac varza totul.
De un an de zile de cand tot citesc pe forumuri, topit zeci de conturi demo ( cu sume mici nu cu 10000 $), incercat strategii peste strategii( niciuna a mea ca mai am pana acolo) acum cu un amart de cont de 50$ nu reusesc decat sa topai in sus de bucurie si astfel sa l pierd incet, incet (ieri cand am primit mail-ul cu login-ul parca eram o fetita mica cand ii ia mami sau tati o papusica noua). Cine rapeste 5 min din timpul sau sa mi fie "shirnk" ?
Va multumesc anticipat!!