Sari la conținut

Semnale de tranzactionare gratuite - by analize_forex


Postări Recomandate

  • Moderators

Nu stiu ZEN de unde ai luat semnalele alea. Poti sa iti imaginezi insa ca cu cat are mai multa lume acces la canalul pe care apar semnalele cu atat mai proaste vor fi acestea. Daca JP Morgan Chase isi face analiza pe o moneda si are incredere extraordinar de mare in forecast-ul lor iti garantez ca primii care vor afla de aceasta analiza vor fi traderii lor. La public, si chiar la clienti, vor ajunge cu analiza mult mai tarziu sau chiar deloc. Cele mai bune semnale ori nu ies din banca or merg in privat la cei mai apropiati clienti ai lor.

 

In plus, doar nu iti imaginezi ca JP Morgan intra long cu SL de 40/80/120 de pips. Ei au portofolii uriase de intretinut si au tinte de cateva procente pe an. JP Morgan nu trage la 120% pe luna ca ei nu au un cont de 800$ care sa trebuiasca sa il dubleze toata ziua ca altfel degeaba mai se chinuie. E o diferenta uriasa de perceptie. Daca banca a zis BUY nu inseamna ca ei defapt sunt SHORT. Inseamna doar ca pana sa ajunga la tine semnalul lor de BUY a trecut pe mana a zeci de traderi din banca lor, sute de clienti, si mii de retaileri ca tine sau ca mine. Cel mai probabil e mult prea tarziu sa mai intri acum la semnalul de buy.

 

Momentan JP Morgan mentine pozitii short USD, insa cu expunere din ce in ce mai redusa in ultimele saptamani, si long NZDUSD, pe fondul incapatanarii de a reduce ratele NZD si al cererii puternice de produse si servicii din NZD. Toate aliniate evident cu QE3-ul lui Ben. Intrarea lor long a fost facuta undeva pe maxime. Nu i-am vazut deloc afectati in ultimele saptamani de faptul ca pretul a mers numai in jos sau spre break even de cand au intrat ei. Ba chiar au inceput sa anticipeze o cadere a NZD pe baza unui forecast redus al GDP-ului Chinei si deci s-ar putea sa iasa din tranzactie. Pe minus.

 

JP Morgan nu au fost parsivi sa imi recomande long pe maxime. JP Morgan isi permite pur si simplu sa sustina scaderi de sute de pips si atunci nu ii intereseaza prea tare unde intra. Ii intereseaza mai degraba sa iasa la momentul corect, indiferent daca e pe minus sau pe plus. Nu i-am vazut deloc stresati de scaderea pe NZD. Probabil ca cei 100-150 de pips pe minus care ii au ei acum reprezinta ceva gen 0.01% din contul lor si numai una dintre cele cateva mii/sute de ajustari/tranzactii zilnice pe care le fac ei. Eu care intru cu 1% poate chiar 2% pe tranzactie n-as fi tampit sa ma iau dupa ei?

 

Eu am acces la niste rapoarte JP Morgan printr-un terminal bloomberg. Desi nu are foarte multa lume acces la rapoartele astea tot nu reprezinta aceleasi analize pe care le primesc traderi lor, sau clienti lor. Ce sa mai zic insa de cei care afla de analizele astea dupa mine, de pe vreun site public? Evident ca pana ajung la public analizele nu mai au nicio valoare. Si chiar si ce primesc eu nu reprezinta decat niste idei generale. Si probabil ca ce primesc clientii lor nu reprezinta cu mult mai mult. Singurii de la care poti afla pozitia reala a JP Morgan sunt traderii lor, ori la acestia nu prea are acces nimeni. Eventual marii rechini, corporatiile, multi-miliardarii, dar eu, dar noi? Nici vorba.

 

Semnalele astea care vin din partea marilor banci pe canale publice nu sunt de criticat, ci doar de evitat.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intreb pentru ca am o nelamurire legata de o afirmatie in carte :

 

"As far as my trading plan goes, only symmetry that is projected from a

prior corrective swing within a larger trend qualifies as a trade setup"

 

Se refera la faptul ca sunt valabile doar simetriile consecutive ce apar din ultimul swing ca in imaginea asta http://clip2net.com/s/2nKxZ ?

 

Dar daca am asa : http://clip2net.com/s/2nKtA , mai sunt valabile simetriile? In acest caz mai exista un varf mai mare intre cele doua. Eu am inteles din citatul de mai sus ca zice ca numai din swingul precedent, deci daca am inteles bine asta inseamna ca varfurile trebuie sa fie consecutive ?

 

Le-am folosit si eu la inceputul anului, sunt foarte frumoase si simple, insa din cauza MM-ului prost am fost nesatisfacut si le-am abandonat. Dar inca le mai folosesc ca pe confirmari la suporti rezistente candele paternuri.

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.