Sari la conținut
Postat

Salutare,

Am fost chemat la un interviu pentru un post de junior account manager la forexcenter. Auzisem de forex dar pana azi nu stiam cu ce se ocupa. Nici acum nu imi e foarte clar. Stie cineva , ce as putea face ca si junior account manager? Sunt student in anul I si nu am mai fost niciodata la un interviu. Multumesc.

Editat de NumLock

• Răspunsuri 23
  • Citiri 11,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• tradelover
    tradelover

vezi aici. E ceva asemanator?

• castigul lor e "banii" pe care o sa ii pierzi tu, garantat si dovedit statistic   plus ca bonusul ala e al tau doar in anumite conditii, nu oricum

• 2000 lei = 450 euro la 10000 euro volum minim de tranzactionare la xtb, ai 1 dolar pe pip adica ai 450 de pips la dispozitie. daca nu ai mai jucat, esti halit

Featured Replies

Postat

Ok. multumesc

Ne intalnim maine pentru a tranzactiona, pentru a dezbate idei si toate cele Posted Image

Numai bine

O saptamana fructuoasa

Postat

ce parere aveti despre Alpari?

de preferinta de la cineva,care are cont la ei, si nu demo.

m-am gandit la vreo 200 $ pt inceput

mersi

Postat

@ LZS trader

Alpari este un broker renumit, este ok sa incepi cu ei, mai ales la suma asa mica nu vor fi probleme. Cunosc o companie de la noi din tara care tranzactioneaza prin ALPARI si iti dai seama ca nu tranzactioneaza decat conturi de la 10.000 eur in sus...............100. 000 eur.

Nu-ti fa griji. Este bine ca deschizi cont cu o suma mica ca sa te calesti psihic.

bafta

Postat

mersi pt sfat

m-au sunat cu o oferta:

la 1000$ depusi 1000$ bonus

ma intreb care este castigul lor?

"prea frumos in vremuri de criza"Posted Image

Postat

castigul lor e "banii" pe care o sa ii pierzi tu, garantat si dovedit statistic

plus ca bonusul ala e al tau doar in anumite conditii, nu oricum

Editat de sec

Postat

@sec

o sa incerc cu 200 $ si vad ce se intampla

"o sa ajung la "0" oare?"Posted Image

Postat

@LZS, omule, e treaba ta ce faci cu banii.

d.p.m.d.v. treaba sta asa ... la alpari tu ai volum minim de tranzactie 0.01 lot (adica minim 1000 dolari /tranzactie), adica 10centi /pip, adica 0,1usd /pip, adica la 200 dolari care ii bagi tu, ai pentru joaca 2000 pp.

Atentie, ...daca esti incepator, 2000 pips e nimic.

Dumnezeu sa te ajute! Bafta

Postat

mersi mult

Postat

Istoria XTB

• In anul 2002 XTB a fost infiintata ca prima casa de brokeraj din Polonia care ofera posibilitatea de a tranzactiona in marja pe pietele valutare (FOREX). Sediul Central se gaseste si acum in Varsovia.
  • In anul 2004 X-Trade Brokers s-a aliniat la noua legislatie ce reglementa pietele financiare mult mai riguros si mai puternic. In acelasi an, X-Trade a devenit XTB.
  • In anul 2005 XTB a fost autorizata de catre KNF (CNVM-ul din Polonia) pentru a oferi servicii de investitii financiare pentru toate produsele financiare.
  • In anul 2005 XTB a fost desemnata Cea mai buna casa de brokeraj din Europa de Est de catre Money Markets Journal
  • In anul 2007 XTB a devenin membra a Warsaw Stock Exchange si a Casei de Compensatie Poloneze
  • In anul 2007 XTB a deschis prima sucursala in Cehia. In prezent, XTB are peste 20 de sucursale in Europa si Asia (Polonia, Germania, Spania, Portugalia, Franta, Cehia, Slovacia, Italia, Romania, Ungaria, Olanda, Austria, Suedia, Belgia, Grecia, Bulgaria, China, India, etc).
  • In anul 2009 XTB a castigat locul doi pentru Cea mai buna casa de brokeraj pe actiune din Polonia, distinctie acordata de catre revista Forbes.
  • In anul 2010 XTB a fost desemnata Cel mai bun Broker FOREX&CFD din Germania de catre Brokerwahl
  • Tot in anul 2010 XTB a fost desemnata de catre World Finance a fi Cel mai bun broker FOREX din Europa de est
ESTE DE PE SITE-UL LOR PRESUPUN CA ASA ESTE

PROBLEMA ESTE CA MINIM SE DEPUN 2000 RON, MI SE CARE MULT PT INCEPUT, DACA AR MERGE CA PE DEMO AR FI OK Posted Image

NISTE PARERI? VA ROG

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.