Sari la conținut

pentru incepatori


Postări Recomandate

Da, rr-urile nu sunt ca cele vehiculate prin cartile de specialitate, asta, bineinteles, nu inseamna ca nu trebuie sa functioneze. Deocamdata, nu am adus optimizari strategiei si din acest motiv sunt asa de mari. Insa nu sunt piramidari in pierdere (nu mai piramidez in pierdere din 2010), unele tranzactii sunt luate dupa un tip de analiza, iar alt tip dupa altele, evident. Atata tot, ca, la unele, am intrat cu lot de 10 ori mai mic decat trebuia: cazul perechilor: AUD/NZD, EUR/USD, AUD/USD, USDCAD, USDCHF si USDDKK si cand am observat tranzactiile intrasera destul de mult in teritoriul negativ.

 

Daca te uiti pe statement sunt cateva care au luat deja take profit, avand acelasi lot: 0.01 si pe care nu le-am observat, decat dupa ce luasera tp-ul.

 

post-2510-0-53468200-1339887148_thumb.png

 

Vreau ca sa vad si eu astfel de statement-uri din partea altor membri (chiar cu rr-ul care este), cu profitabilitate peste 90% din tranzactii, chiar si pe demo, de ce nu.

Cand voi vedea imi voi scoate palaria.

Pana atunci, no comment.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tranzactiile la care faceam eu referire pareau a fi priamidare , nu aveam de unde sa stiu ca sunt luate pe analize separate....desi pana una alta indiferent de analiza contul este expus tot 1600 de pipsi ptr 130 de pipsi.

 

Nu sunt genul care sa spuna ca o tranzactie care nu se incadreaza in teoria din cartile de specialitate nu este o tranzactie ok , deci nu am o problema cu un RR subunitar , dar un RR 0,1 deja este muult prea mic.....cu astfel de tranzactii risti 100 de pipsi ptr un pip....

 

Apreciez faptul ca iti postezi tranzactiile live, fie si o parte din ele, dar tare sunt curios cum va arata acest cont peste un an .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In forex este ca in fotbal, conteaza golurile si nu felul cum s-a jucat meciul.

Conteaza sa faci pips si profit, prea putin conteaza cum ii faci. Asa ca felicit pe toti cei care fac profit sau sunt pe profit. Nu conteaza strategia, conteaza profitul. Am stat odata cateva luni cu -400 pips pe o tranzactie. Nu am vrut sa o inchid pur si simplu pentru ca stiam ca pretul o va lua in directia mea si dupa 3 luni am inchis tranzactia pe profit, pe live, nu pe demo. Nu vorbesc de demo. Pe demo suntem campioni cu totii.

Toate cele bune si mult succes tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zen , perfect de acord cu tine.Si eu am stat cu sute de pipsi pe - (mai exact vreo 200) pe cont real , nu demo.Numai ca raportul mi se pare un pic (de fapt mai mult) tras de par:RR 10:1.De aceea eram curios dak si pe contul real foloseste acceasi strategie.

 

Din punctul meu de vedere o astfel de strategie iti aduce profit constant o luna , doua , cinci , noua...dar cand iti iti loveste sl-ul il simti.

 

Oricum , indiferent de strategie toti cei care fac profit constant sunt de apreciat , cu atat mai mult cu cat mai si posteaza unele tranzactii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.