As vrea sa iau cu mine pe drum forexul...asa ca am o intrebare: ce smartphone sa-mi achizitionez?
ma intereseaza:
1. tip telefon, touch sau qwerty?
2. sistemul de operare (Win Mob, Android, BlackBerry...)
3. cat tine bateria?
4. platforma care se potriveste pe OS si brokerul
5. pot vedea indicatorii ? (interes special in lumanari Heikin Ashi si MA-uri)
Acum am un HTC Touch 2, de care nu sunt prea multumit in privinta tradingului...am cont la Oanda, care nu oferta suport pt Windows Mobile, decat acces la cont (vezi sold, pui ordine, dar nu ai grafic si indicatori), si trebuie sa tin deschis si un MT4 pe demo la alt broker ca sa vad chartul...dar nu am posibilitatea sa vad lumanarile Heikin Ashi pe MT4 asta...
Netbook cu stick de vdf e cea mai buna solutie, si eu recomand acelasi lucru. Pe mobil eventual mai verific pozitiile, cu analiza deja facuta. Mi se pare extrem de incomod sa trag chiar si o linie de
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut!
As vrea sa iau cu mine pe drum forexul...asa ca am o intrebare: ce smartphone sa-mi achizitionez?
ma intereseaza:
1. tip telefon, touch sau qwerty?
2. sistemul de operare (Win Mob, Android, BlackBerry...)
3. cat tine bateria?
4. platforma care se potriveste pe OS si brokerul
5. pot vedea indicatorii ? (interes special in lumanari Heikin Ashi si MA-uri)
Acum am un HTC Touch 2, de care nu sunt prea multumit in privinta tradingului...am cont la Oanda, care nu oferta suport pt Windows Mobile, decat acces la cont (vezi sold, pui ordine, dar nu ai grafic si indicatori), si trebuie sa tin deschis si un MT4 pe demo la alt broker ca sa vad chartul...dar nu am posibilitatea sa vad lumanarile Heikin Ashi pe MT4 asta...
La multi Pipsi! :-D