Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Ma uimeste ceea ce citesc aici… oamenii se infurie cand lis e ofera o posibilitate!? Credeti ca puteti fi experti in tranzactionare dupa un curs sau doua? Credeti ca vi s-au furat 600 lei? Eu personal tranzactionez de 4 ani, timp in care am invatat in continuu, nu am fost niciodata la vreun curs. Acum traiesc din asta: ce este cel mai important pe aceasta piata este autodisciplina si stapanirea emotiilor.

• Răspunsuri 33
  • Citiri 27,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• bogdanmatei
    bogdanmatei

Ma uimeste ceea ce citesc aici… oamenii se infurie cand lis e ofera o posibilitate!? Credeti ca puteti fi experti in tranzactionare dupa un curs sau doua? Credeti ca vi s-au furat 600 lei? Eu personal

• Hey Thunder,   Pentru a face o alegere mai buna, trebuie sa stii ca sunt 4 categorii de brokeri:   Bucket Shops - astia n-au de-a face mai nimic cu piata Forex. Nu sunt conectati la Forex, furnizand

• Parere in ce sens?   P.S. xtb organizeaza seminarii prin tara, unde poti sa bei cafea buna si sa mananci pateuri bune, gratis

Postat

mancatias ca prea zici cu foc, baga tu un statement  sa vedem si noi din ce traiesti?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.