salut all,vreau sa va intreb si eu daca a tranzactionat cineva pe real la trading-point.com?eu sunt doar pe demo la ei si e ok pana aici(ma rog...pe demo totul e ok,ca doar nu-ti risti banii
m-am interesat, si au cam ceea ce mi-as dori,adica:
-spread mic,pana in 1,9 pipsi(cred ca e ok)
-NDD+STP
-FSA UK regulated
-scalping
-mini-micro accounts(no minimum amount)
- platforma MT4
-segregated accounts
-leverage pana la 500:1
acum ..voi care sunteti cu state vechi si cu mult mai multa experienta in ale tradingului sigur imi puteti spune daca e bine dupa ce m-am ghidat eu (mai sus).
deci, daca cineva a tranzactionat pe bani reali sa-mi spuna cam cum se "prezinta" brokerul asta . ms ms
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
salut all,vreau sa va intreb si eu daca a tranzactionat cineva pe real la trading-point.com?eu sunt doar pe demo la ei si e ok pana aici(ma rog...pe demo totul e ok,ca doar nu-ti risti banii
m-am interesat, si au cam ceea ce mi-as dori,adica:
-spread mic,pana in 1,9 pipsi(cred ca e ok)
-NDD+STP
-FSA UK regulated
-scalping
-mini-micro accounts(no minimum amount)
- platforma MT4
-segregated accounts
-leverage pana la 500:1
acum ..voi care sunteti cu state vechi si cu mult mai multa experienta in ale tradingului sigur imi puteti spune daca e bine dupa ce m-am ghidat eu (mai sus).
deci, daca cineva a tranzactionat pe bani reali sa-mi spuna cam cum se "prezinta" brokerul asta . ms ms