Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutatere tuturor membrilor vamist.ro. Sunt incepetor in domeniu FOREX, am un cont cu bani reali pe ufxmarkets.com/ro

Folosesc ca, chart situl netdania.com, si vreau sa va intreb daca este corect cum gandesc, si daca pot sa castig ceva de pe urma asta, sume modice intre 5-10$ pe o tranzactie, uitati un screenshot, este corect?

post-6231-0-66299500-1323108907_thumb.png

Am pus "TINTA PROFIT" 1.5660

Si sa imi spune-ti care mai sunt metodele voastre de analica pe CHART.

Multumesc!

Postat

da, sigur

pentru a evita pierderi neasteptate trebuie sa iti setezi nivelul pierderilor controlate (prin stop loss)

P.S. de exemplu azi noapte, daca lasai ordinul sa se duca mai jos, incasai mai multi bani azi dimineata

Postat (editat)
Offtopic

Mno, sec ce ajutor le dai ..

sec @ metoda asta mi-a aratat cei de la ufxmarkets.com/ro, dar pot avea pierderi neasteptate din cauza asta, tinand cont ca "TINTA PROFIT" pun la distanta mica, adica ca sa catig 5-10$.?

Multumesc.

. Chestia e ca daca le spui adevarul ii demoralizezi de tot Posted Image). Macar daca tot se crede zeu punandu-si lungimea salamului la numele de cont, atunci sa ii zic eu tristul adevar : Amice, nu te cunosc n-am nimic cu tine, injura-ma daca vrei, dar adevarul e unul singur : forex nu se face fara ani de studiu, adica practica si cel putin cateva carti citite si aplicate. Acu imagineaza-ti ce vreau sa zic : in fiecare zi de acum inainte timp de cateva luni sa citesti carti, articole in engleza, apoi in fiecare zi alte cateva luni pana la 1 an sau si mai mult sa aplici ceea ce ai citit ca sa te prinzi cum functioneaza si daca functioneaza si care e marja de functionare. Dupa ce trece anul asa, mai stai inca un an sa incerci sa-ti faci propria strategie. Si cand crezi ca ai gasit-o mai pierde cateva luni sa te intrebi de ce dracu nu mai merge ? Posted Image Si cand iti dai seama ca piata s-a schimbat si banii au luat-o razna bursele se prabusesc si incearca , asemenea salamului tau de 20 cm sa dezmeticeasca , adica, cand o incordezi si salti de ea in sus asa si nu vrea sa-ti sara pana la buric, cam asa fac bursele azi, deci cand ti-ai dat seama de asta, abia atunci incepi sa realizezi tristul adevar : ceea ce ai citit nu se mai aplica in pietele din ziua de azi Posted Image . Asa ca esti nevoit sa o iei de la capat, mai putin cititul, si sa incerci sa intelegi cum se manifesta piata in aste timpuri, pentru ca , cartile care le-ai citit au fost scrise in vremuri cand lucrurile in piata stateau altcumva.
Editat de apolo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.