Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@ Robertino

O vad buna si o vad pe conturarea unui trend ascendent la eur\usd si la gbp\usd , asta inseamna multe tranzactii de buy , dar mai depinde si de terminarea acestei saptamani.Tehnic vorbind saptamana asta piata a stat mai mult in miscare laterala deci saptamana viitoare ar trebui sa miste , fiindca daca este la intoarcerea unui trend intermediar impotriva trendului major trebuie deja sa inceapa o reactie.

Daca vrei sa-ti imbunatatesc sistemul de tranzactionare arata-mi un grafic de analiza si explica-mi in ce baza intri in tranzactie , daca o sa pot o sa-ti dau cateva sugestii care o sa te ajute , ai mult curaj si asta imi place , o sa te ajut cu cea mai mare placere.

Vad ca vrei cu orice pret sa bati acesta bariera , daca vrei cu adevarat o sa reusesti.

Asa ca daca te hotarasti mult succes!!!

• Răspunsuri 13
  • Citiri 6,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

@Rbertino

Dute la topicul ,, EUR\USD 2011 ,, si uita-te la grafic pe H1 apoi suna-ma pe nr .0735673434 si o sa discutam mai clar ca sa te ajut sa obtii un frafic mult mai clar

ok

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.