- Răspunsuri 16
- Citiri 5,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
ovidiubenone 6 postări
-
sec 3 postări
-
deleted on request 01 3 postări
-
Magicianul 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
daca stii nivelul de stop loss atunci iti poti calcula intrarea astfel incat daca iti atinge nivelul de sl sa pierzi exact 30% din cont.(leverage mare ). sl poti sa il pui de 3 ori mai mare decat tp.
-
Filosofic vorbind, un sistem care sa piarda constant este la fel de greu de gasit ca si un sistem care sa castige constant. Astfel, daca ai unul sa piarda constant nu trebuie decat sa intri invers fat
-
@Criodi Pe mine dupa cum ai fazut in cam toate topicele si publicarile mele nu prae ma intereseaza filosofic ci practic dupa cum ai spus. Toti sar in sus si sa plang ca pierd, si ca nu stiu ce str
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
De o vreme m-am apucat sa caut un EA/Strategie/Indicator care sa piarda, ca de cei care sa castige s-a tot discutat. Si nu prea gasesc.
Nu ma refer aici la EA care baga pozitii odata la 3 zile sau care pierd spreaduri de te saturi, ci de Experti a caror strategie se dovedeste DEZASTRUASA si pierde in mod constanstant, zilnic de preferabil.
Nu are importanta paritatea, strategia, etc ci doar sa piarda DES SI BINE.
A vazut cineva asa ceva? Unde? Ceva matarial de stidiu aveti?
P.S. Mi-a venit aceasta idee pentru ca din cate analize am facut majoritatea ajung intr-un echilibru adica nici nu prea pierzi nici nu prea castigi, pe general vorbind de la o luna de live trading in sus.