Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 4 luni mai târziu...

salut,dupa ce am incercat mai multe metode,indicatori si TF-uri ,m-am oprit la tf 15 ,ideea e sa cumperi si sa vinzi cand toti indicatorii se aliniaza,ultimul indicator de pe chart indica trendul major(fx-fish)nu e "pictor" si nu pune bare din urma,ceilalti trei trebuie sa se alinieze pt entry sau re-entry pe trend.daca vrei poti tranzactiona si impotriva trendului (10 pipsi maxim) in momentul in care se aliniaza indi macd strenght,cci , mtf-ul ha si ha cu sageti de pe chart.

 

parametri: -ha Ma T3 (ashi de pe chart)-TF 60/ma period 4/ma method 3/step 0

- double cci woody -trend cci period 27 (eu nu folosesc entry cci,deci intra la colors si pune none la 5)

-indicator_strenght ma power-false

macd power -true fast 12/slow 100/signal 15

stochastic power-false

-MTF ha -time frame 60

-shift 0

-colors 0 si 1 -width 1

-colors2 si 3 -width 3

-FX-Fish -period 100 ,price 0 ,mode fast-true ,signals -true

-Rads T3- albastra 27 ,portocalie 54 ,crimson 109

ashi de pe chart nu merg cu pretul deci foloseste bar chart.

cam asta e tot !daca astepti indicatorii nu vei inchide niciodata pe - !

din pacate nu am putut incarca foto iar tpl nu e permis !

CandleCountdown.ex4

FX_FISH-mod.mq4

indicator_strength (1).mq4

MTF_Heiken_Ashi_sw.mq4

THV4 TzPivotsD (Black).ex4

DoublecciWoody.mq4

Heiken_Ashi MA T3 newAlert mtf.mq4

MMPrice..ex4

Rads T3.mq4

Editat de sunmetal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu va pierdeti timpul cu toate nebuniile astea, nu e mai simplu de scris un expert si de verificat strategia? :)

App, daca nu poti adauga un file cu .tpl redenumestel cu .mq4... :)

 

sal ,nu stiu sa scriu experti,dar daca tu te pricepi,ia indicatorii si scrie tu unul(poate ni-l dai si noua:)),oricum strategia cu indicatorii pe care i-am incarcat e cea mai buna,nu am inchis nicio tranzactie pe minus,castigi cam 30-40 pipsi pe zi(pe stirile de pe usd,pe londra de cateva zile miscarea e slaba) si asta cu o singura tranzactie pe zi. :) Editat de sunmetal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, nu ma intereseaza strategia, personal cred in lucruri simple, dar nu conteaza...

Daca strategia este profitabila logic ar fi sa-ti poti permite sa platesti macar niste banuti pentru un expert de caliatate.

Iar daca strategia nu a produs nici macar un banut pentru asi plati singura costul unui expert, are rost de scris un expert pe ea?!

Editat de mql4you
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, nu ma intereseaza strategia, personal cred in lucruri simple, dar nu conteaza...

Daca strategia este profitabila logic ar fi sa-ti poti permite sa platesti macar niste banuti pentru un expert de caliatate.

Iar daca strategia nu a produs nici macar un banut pentru asi plati singura costul unui expert, are rost de scris un expert pe ea?!

 

sal din nou,tocmai asta e,strategia e foarte simpla ,nu ai nevoie de 4-5 tranzactii pe zi ,ci de 1-2 si foarte profitabile,cat despre EA-uri...prefer sa tranzactionez ce vad :) ,vreau sa iau pulsul pietei,altfel devine monoton ! duminica frumoasa sa ai!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,ma bucur ca iti place strategia,eu o folosesc de 1 saptamana pe real si nu am inchis nicio pozitie pe minus,ideea mea e sa tranzactionez de 1,2 ori pe zi,dimineata pe Londra si la 3 cand intra new york-ul.acum,azi dimineata daca te uiti pe chart la ora 9(romania) a inceput macd-ul sa se faca verde,cci-ul era in verde de ieri,deci intri in long,eu am intrat la 1.2364 si am inchis la 1.2410 la piv.R3 .pt ca m-ai intrebat care e tp,eu iti pot spune ca poti inchide la unul din pivoti m(median) sau r sau s dupa caz(long/short),dupa ce am luat primul profit ,am reintrat in long la ora 15:30(ro) la R4,daca te uiti pe chart ,linia de la macd a trecut din nou de level 0.0007(albastra punctata)ala e un alt semn ca pretul va creste din nou. deci ,pe scurt, deschide cand se aliniaza indicatorii ,in special cci,macd si mtf haiken ashi,fx-fish e putin mai lenes,eu l-am pus cu 100 pt a-mi da un trend,deci daca fx-fish e in verde si indicatorii se aliniaza in sell,deschide sell dar nu sta mult in pozitie(cam 10-12 pipsi),incearca sa inchizi la un pivot,desi daca trendul se schimba in short si tu ti-ai inchis pozitia ,redeschide-o cand se face si fx-fish in rosu,la fel si pe buy.cand toti indicatorii sunt in acelasi trend poti lasa mai mult, 2-3 pivoti(30-50 pipsi) dar nicio zi nu e la fel,asa ca mai bine,deschizi la semnal si inchizi cand esti pe plus (oricat ar fi,important e sa-ti sporesti contul zi de zi),dar iti garantez ca daca astepti indicatorii sa se alinieza nu vei avea nicio pozitie pe minus! cat despre sl,nu folosesc ,nu am de ce! :)

apropo,nu stiu cand intri in piata,pt ca si orele de tranzactionare sunt importante,cam 2-3 ore de la intrarea londrei si 2-3 ore dupa newyork. repet nu toate zilele sunt la fel,stai cu el pe demo,obisnuieste-te cu strategia si vei avea de castigat. sper ca folosesti 15 min tf !!!

daca mai ai nelamuriri ,ma poti intreba

Editat de sunmetal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.