Sari la conținut

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
Postat (editat)

salut,dupa ce am incercat mai multe metode,indicatori si TF-uri ,m-am oprit la tf 15 ,ideea e sa cumperi si sa vinzi cand toti indicatorii se aliniaza,ultimul indicator de pe chart indica trendul major(fx-fish)nu e "pictor" si nu pune bare din urma,ceilalti trei trebuie sa se alinieze pt entry sau re-entry pe trend.daca vrei poti tranzactiona si impotriva trendului (10 pipsi maxim) in momentul in care se aliniaza indi macd strenght,cci , mtf-ul ha si ha cu sageti de pe chart.

parametri: -ha Ma T3 (ashi de pe chart)-TF 60/ma period 4/ma method 3/step 0

- double cci woody -trend cci period 27 (eu nu folosesc entry cci,deci intra la colors si pune none la 5)

-indicator_strenght ma power-false

macd power -true fast 12/slow 100/signal 15

stochastic power-false

-MTF ha -time frame 60

-shift 0

-colors 0 si 1 -width 1

-colors2 si 3 -width 3

-FX-Fish -period 100 ,price 0 ,mode fast-true ,signals -true

-Rads T3- albastra 27 ,portocalie 54 ,crimson 109

ashi de pe chart nu merg cu pretul deci foloseste bar chart.

cam asta e tot !daca astepti indicatorii nu vei inchide niciodata pe - !

din pacate nu am putut incarca foto iar tpl nu e permis !

CandleCountdown.ex4

FX_FISH-mod.mq4

indicator_strength (1).mq4

MTF_Heiken_Ashi_sw.mq4

THV4 TzPivotsD (Black).ex4

DoublecciWoody.mq4

Heiken_Ashi MA T3 newAlert mtf.mq4

MMPrice..ex4

Rads T3.mq4

Editat de sunmetal
Postat

Ca sa nu va pierdeti timpul cu toate nebuniile astea, nu e mai simplu de scris un expert si de verificat strategia? :)

App, daca nu poti adauga un file cu .tpl redenumestel cu .mq4... :)

Postat (editat)

Ca sa nu va pierdeti timpul cu toate nebuniile astea, nu e mai simplu de scris un expert si de verificat strategia? :)

App, daca nu poti adauga un file cu .tpl redenumestel cu .mq4... :)

sal ,nu stiu sa scriu experti,dar daca tu te pricepi,ia indicatorii si scrie tu unul(poate ni-l dai si noua:)),oricum strategia cu indicatorii pe care i-am incarcat e cea mai buna,nu am inchis nicio tranzactie pe minus,castigi cam 30-40 pipsi pe zi(pe stirile de pe usd,pe londra de cateva zile miscarea e slaba) si asta cu o singura tranzactie pe zi. :) Editat de sunmetal
Postat (editat)

Salut, nu ma intereseaza strategia, personal cred in lucruri simple, dar nu conteaza...

Daca strategia este profitabila logic ar fi sa-ti poti permite sa platesti macar niste banuti pentru un expert de caliatate.

Iar daca strategia nu a produs nici macar un banut pentru asi plati singura costul unui expert, are rost de scris un expert pe ea?!

Editat de mql4you
Postat

Salut, nu ma intereseaza strategia, personal cred in lucruri simple, dar nu conteaza...

Daca strategia este profitabila logic ar fi sa-ti poti permite sa platesti macar niste banuti pentru un expert de caliatate.

Iar daca strategia nu a produs nici macar un banut pentru asi plati singura costul unui expert, are rost de scris un expert pe ea?!

sal din nou,tocmai asta e,strategia e foarte simpla ,nu ai nevoie de 4-5 tranzactii pe zi ,ci de 1-2 si foarte profitabile,cat despre EA-uri...prefer sa tranzactionez ce vad :) ,vreau sa iau pulsul pietei,altfel devine monoton ! duminica frumoasa sa ai!
Postat

Mersi, si tie la fel, si la cati mai multi pipsi ;)

si tie la fel! pa
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Postat

Buna Delia,fain e faptul ca alinierea tuturor indicatorilor e semnalata de un semnal sonor si vizual,insa ne poti spune ceva despre money management,r/r,sl si tp?

Multumim pentru strategie.

Postat (editat)

salut,ma bucur ca iti place strategia,eu o folosesc de 1 saptamana pe real si nu am inchis nicio pozitie pe minus,ideea mea e sa tranzactionez de 1,2 ori pe zi,dimineata pe Londra si la 3 cand intra new york-ul.acum,azi dimineata daca te uiti pe chart la ora 9(romania) a inceput macd-ul sa se faca verde,cci-ul era in verde de ieri,deci intri in long,eu am intrat la 1.2364 si am inchis la 1.2410 la piv.R3 .pt ca m-ai intrebat care e tp,eu iti pot spune ca poti inchide la unul din pivoti m(median) sau r sau s dupa caz(long/short),dupa ce am luat primul profit ,am reintrat in long la ora 15:30(ro) la R4,daca te uiti pe chart ,linia de la macd a trecut din nou de level 0.0007(albastra punctata)ala e un alt semn ca pretul va creste din nou. deci ,pe scurt, deschide cand se aliniaza indicatorii ,in special cci,macd si mtf haiken ashi,fx-fish e putin mai lenes,eu l-am pus cu 100 pt a-mi da un trend,deci daca fx-fish e in verde si indicatorii se aliniaza in sell,deschide sell dar nu sta mult in pozitie(cam 10-12 pipsi),incearca sa inchizi la un pivot,desi daca trendul se schimba in short si tu ti-ai inchis pozitia ,redeschide-o cand se face si fx-fish in rosu,la fel si pe buy.cand toti indicatorii sunt in acelasi trend poti lasa mai mult, 2-3 pivoti(30-50 pipsi) dar nicio zi nu e la fel,asa ca mai bine,deschizi la semnal si inchizi cand esti pe plus (oricat ar fi,important e sa-ti sporesti contul zi de zi),dar iti garantez ca daca astepti indicatorii sa se alinieza nu vei avea nicio pozitie pe minus! cat despre sl,nu folosesc ,nu am de ce! :)

apropo,nu stiu cand intri in piata,pt ca si orele de tranzactionare sunt importante,cam 2-3 ore de la intrarea londrei si 2-3 ore dupa newyork. repet nu toate zilele sunt la fel,stai cu el pe demo,obisnuieste-te cu strategia si vei avea de castigat. sper ca folosesti 15 min tf !!!

daca mai ai nelamuriri ,ma poti intreba

Editat de sunmetal

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.