Pentru ca proiectul asta intarzie, o parte dintre functionalitatile noului Vamist au fost incluse in forum. Puteti vedea deja tabul "grupuri de trading" si puteti deschide propriul grup pentru a dezbate intr-un mediu privat subiectele care va intereseaza. Ca si administrator/manager (atunci cand deschideti un nou grup deveniti automat administratorul lui) puteti face urmatoarele (e un copy/paste din lista de functionalitati in engleza):
The group front end consists of three sections: the group portal (Home), the group directory, and the individual groups. Users can search for groups with the search field or look for groups using the group directory and the filtering button.
Most of the features have explanatory advisories. Here is a list of all the features that you would see, as a group owner:
Home page – group home page
Forum – group forum
Members – listing of all members of the group
Staff – listing of owner, administrators, and moderators
Manage Group
Group Stats – (default): shows group statistics and recent member actions
General Settings – allows the group administrators to change the privacy levels, categories, and group description
Change Logo – allows group administrators to add or change a logo
Change Banner – allows group administrators to add or change a banner [a header for the group] as well as fill in the background with a color or a repeating image
Manage Permissions – allows group administrators to set the group permissions for visibility, invite, add news, group messaging, etc.
Manage Members – allows group administrators to promote and demote members from/to administrator/moderator as well as ban members at various levels, and delete group members
Approve New Members – allows group administrators to approve or decline members for groups that have membership approval enabled
Invite History – shows the history of board members who have been invited to join a group and allows a group administrator to resend a group invitation
Delete Group – allows a group owner to request to delete a group
Change Owner – allows a group owner to elevate and replace the group ownership from any of the group administrators
Group Messaging Tools
Private Message Logs – shows history of mass pms sent or in queue
New Private Message – link to send a new mass pm
Add News – allows administrators and moderators to add news topics to a group
Este important de stiut ca voi, ca administratori, aveti control total asupra continutului postat si asupra celor care adera la grupul vostru. Este un mediu privat in care numai membrii grupului pot vedea ce se posteaza (si eu ca administrator al site-ului pot vedea, dar o sa intervin numai daca exista plangeri din partea userilor care fac parte din grupul respectiv). De asemenea, o alta functionalitate pe care eu o consider importanta este ca puteti trimite mesaje private tuturor celor care fac parte din grup. Este un instrument de comunicare foarte puternic si va rog sa nu abuzati de el (mementan se poate trimite doar un mass message pe zi, dar pe viitor este posibil sa cresc limita).
Politica mea fata de ceea ce se posteaza acolo este urmatoarea:
1. fiecare grup este moderat/administrat de catre cel care l-a deschis (si eventual de catre moderatorii desemnati de el), iar eu o sa intervin numai daca exista plangeri cu privire la incalcari majore ale regulamentului (vedeti punctul 2 pentru exceptii legate de regulament);
2. reclama pe grup ESTE permisa atata timp cat este tolerata de userii de acolo;
3. grupurile care nu au legatura cu tradingul, investitiile sau domeniile conexe, vor fi sterse fara preaviz.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Pentru ca proiectul asta intarzie, o parte dintre functionalitatile noului Vamist au fost incluse in forum. Puteti vedea deja tabul "grupuri de trading" si puteti deschide propriul grup pentru a dezbate intr-un mediu privat subiectele care va intereseaza. Ca si administrator/manager (atunci cand deschideti un nou grup deveniti automat administratorul lui) puteti face urmatoarele (e un copy/paste din lista de functionalitati in engleza):
Este important de stiut ca voi, ca administratori, aveti control total asupra continutului postat si asupra celor care adera la grupul vostru. Este un mediu privat in care numai membrii grupului pot vedea ce se posteaza (si eu ca administrator al site-ului pot vedea, dar o sa intervin numai daca exista plangeri din partea userilor care fac parte din grupul respectiv). De asemenea, o alta functionalitate pe care eu o consider importanta este ca puteti trimite mesaje private tuturor celor care fac parte din grup. Este un instrument de comunicare foarte puternic si va rog sa nu abuzati de el (mementan se poate trimite doar un mass message pe zi, dar pe viitor este posibil sa cresc limita).
Politica mea fata de ceea ce se posteaza acolo este urmatoarea:
1. fiecare grup este moderat/administrat de catre cel care l-a deschis (si eventual de catre moderatorii desemnati de el), iar eu o sa intervin numai daca exista plangeri cu privire la incalcari majore ale regulamentului (vedeti punctul 2 pentru exceptii legate de regulament);
2. reclama pe grup ESTE permisa atata timp cat este tolerata de userii de acolo;
3. grupurile care nu au legatura cu tradingul, investitiile sau domeniile conexe, vor fi sterse fara preaviz.