Sari la conținut

Grupuri de trading


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Pentru ca proiectul asta intarzie, o parte dintre functionalitatile noului Vamist au fost incluse in forum. Puteti vedea deja tabul "grupuri de trading" si puteti deschide propriul grup pentru a dezbate intr-un mediu privat subiectele care va intereseaza. Ca si administrator/manager (atunci cand deschideti un nou grup deveniti automat administratorul lui) puteti face urmatoarele (e un copy/paste din lista de functionalitati in engleza):

 

The group front end consists of three sections: the group portal (Home), the group directory, and the individual groups. Users can search for groups with the search field or look for groups using the group directory and the filtering button.

Most of the features have explanatory advisories. Here is a list of all the features that you would see, as a group owner:

  • Home page – group home page
  • Forum – group forum
  • Members – listing of all members of the group
  • Staff – listing of owner, administrators, and moderators
  • Manage Group

    • Group Stats – (default): shows group statistics and recent member actions
    • General Settings – allows the group administrators to change the privacy levels, categories, and group description
    • Change Logo – allows group administrators to add or change a logo
    • Change Banner – allows group administrators to add or change a banner [a header for the group] as well as fill in the background with a color or a repeating image
    • Manage Permissions – allows group administrators to set the group permissions for visibility, invite, add news, group messaging, etc.
    • Manage Members – allows group administrators to promote and demote members from/to administrator/moderator as well as ban members at various levels, and delete group members
    • Approve New Members – allows group administrators to approve or decline members for groups that have membership approval enabled
    • Invite History – shows the history of board members who have been invited to join a group and allows a group administrator to resend a group invitation
    • Delete Group – allows a group owner to request to delete a group
    • Change Owner – allows a group owner to elevate and replace the group ownership from any of the group administrators
  • Group Messaging Tools

    • Private Message Logs – shows history of mass pms sent or in queue
    • New Private Message – link to send a new mass pm
  • Add News – allows administrators and moderators to add news topics to a group

Este important de stiut ca voi, ca administratori, aveti control total asupra continutului postat si asupra celor care adera la grupul vostru. Este un mediu privat in care numai membrii grupului pot vedea ce se posteaza (si eu ca administrator al site-ului pot vedea, dar o sa intervin numai daca exista plangeri din partea userilor care fac parte din grupul respectiv). De asemenea, o alta functionalitate pe care eu o consider importanta este ca puteti trimite mesaje private tuturor celor care fac parte din grup. Este un instrument de comunicare foarte puternic si va rog sa nu abuzati de el (mementan se poate trimite doar un mass message pe zi, dar pe viitor este posibil sa cresc limita).

 

Politica mea fata de ceea ce se posteaza acolo este urmatoarea:

 

1. fiecare grup este moderat/administrat de catre cel care l-a deschis (si eventual de catre moderatorii desemnati de el), iar eu o sa intervin numai daca exista plangeri cu privire la incalcari majore ale regulamentului (vedeti punctul 2 pentru exceptii legate de regulament);

2. reclama pe grup ESTE permisa atata timp cat este tolerata de userii de acolo;

3. grupurile care nu au legatura cu tradingul, investitiile sau domeniile conexe, vor fi sterse fara preaviz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

In urmatoarele 2-3 zile o sa mai fac modificari la sectiunea de grupuri. Va puteti juca cu ea, dar recomand sa asteptati pana la sfarsitul saptamanii viitoare daca vreti sa va faceti grupuri reale (adica nu de test) pentru ca s-ar putea ca nu totul sa functioneze corect pana atunci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am terminat mai repede decat credeam cu modificarile tehnice (deh, de mult nu am mai avut o zi intreaga de mesterit in voie la Vamist) :) In mod normal totul ar trebui sa functioneze, dar anuntati-ma daca aveti probleme.

 

Pentru cei care au grupuri pe alte site-uri/platforme (gen Yahoo Groups): in cazul in care vreti sa migrati grupurile pe Vamist (adica sa mutati continutul de acolo aici), va pot ajuta cu treaba asta. Chiar mi-ar placea sa vad cat mai curand cateva grupuri active pe aici. Daca vreti sa faceti asta, nu ezitati sa ma anuntati pe privat. Yahoo stiu ca permite exportul continutului si migrarea datelor. De alte platforme nu stiu, dar daca imi spuneti ce platforma folositi, pot sa aflu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Sa tii cont doar ca atunci cand treci de la public la privat, cei care s-au inscris in grup in perioada cat a fost public vor putea accesa continutul si dupa ce devine privat (pentru ca deja fac parte din grup).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Ar fi util atunci cand primesti invitatia de a intra intr-un grup, daca ai putea vizualiza acel grup, sa vezi daca te intereseaza sau nu.

 

Daca dai clic pe link-ul din invite si intri in acel grup, exista apoi o metoda ca sa iesi din el?

 

Cred ca ar fi bine sa poti vedea si ce grupuri exista (evident, daca owner-ul vrea sa faca publica existenta lui), eventual si cati membri au.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Poti vedea stirile din grupul respectiv chiar daca nu esti membru. Deci e sarcina administratorului de grup sa-ti explice despre ce e vorba folosindu-se de stiri si de descrierea grupului. Daca ai putea sa vezi continutul grupului fara sa fii membru, ce rost ar mai avea optiunile de privacy?

 

Dupa ce te-ai inscris poti sa parasesti grupul fara probleme daca nu te (mai) intereseaza. Iar lista de grupuri este disponibila aici: http://forum.vamist.ro/groups/glist/0-all/ Daca administratorul a selectat "hidden" cand a pornit grupul, acesta nu va aparea in lista (dar poate fi accesat folosind URL-ul). Numarul celor inscrisi este mereu vizibil, indiferent daca faci parte din grup sau nu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am marit limita de "group messages" la 3/zi. E o functie care probabil va fi apreciata de administratori dupa ce grupurile vor creste.

 

Daca stiti traderi care nu tranzactioneaza valute dar care ar fi interesati sa-si deschida un grup de trading, ii puteti invita fara probleme. Grupurile sunt pentru toti traderii, indiferent de instrumentele tranzactionate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

A fost semnalata o problema aparuta dupa un update pe care l-am facut ieri la grupuri. Sunt cativa useri care nu pot accesa grupurile din care fac parte. Imi cer scuze pentru neplaceri si se rezolva in seara asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stefan a resetat ca important acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.