Sari la conținut

Featured Replies

Postat

TRADING SYSTEM

• Time Frame: 15 min
  • Indicatori principali: FULL Stochastic, 14/3/3
  • Indicatori secundari: EMA 50, EMA 200
  • Risk / trades: 2%. Risk / zi (pierdere max): 5%
  • Verificari: trend M, W, D; culoare Daily
  • IN & OUT:
IN (pt Long; Short invers):

a) Sto sub 20 (peste 80)

b) se intra pe TF 5 min si se identifica posibil reversal prin PA

c) 1. daca reversalul asteptat e in directia lumanarii daily (culoarea), se posteaza si al doilea ordin in asteptare, la nivelul de SL la primul. Primul ordin are SL 25 / TP 25. Al doilea are SL 25, TP 35.

2. daca reversalul asteptat e in directie opusa lumanarii daily (culoarea), se ia ordin cu SL 15, TP 10. NU se posteaza al doilea ordin in asteptare!

OUT : pct. C) de la IN (hard TP / SL)

Alte Reguli:

• Pt capital de 5.000, cu 2% risk/trade -> ordin de 40.000 (aprox. 4 $/pip)
  • NU se muta SL la BE, decat pt ordinele in directie inversa daily, dupa 5 pips.
  • Daca sunt 2 ordine in aceeasi directie pierdute consecutiv, se asteapta semnal invers.
  • Daca se pierde aprox. 5% din sold / zi, se considera incheiata ziua de trade.
Daca cineva e nelamurit, el intreaba si eu raspund http://fxtrader.ro/forum/images/smilies/lmfao.gif

Atasate modul de vizualizare pe MT4, Statementul pe Feb 2012 (luna in care am avut de lucru la munca, si, sa zicem, ca m-am concentrat pe Forex in proportie de 25-30% din timpul alocat de obicei), si o statistica de la myfxbook...imi place cum arata Risk of Ruin http://fxtrader.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif

post-2494-0-68623100-1330503059_thumb.jpg

statement.pdf

post-2494-0-10223100-1330503076_thumb.jpg

Chestionar Daily.doc

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Citiri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.