Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salutare,

Deschid acest post in speranta ca voi gasi o solutie :) .

Am si eu nevoie de o alarma cand pretul imi atinge EMA. Daca se poate ca alarma sa fie configurabila pentru anumite tf-uri, ar fi si mai bine. Daca stie cineva vreo astfel de alarma, il rog sa ma ajute indrumandu-ma catre locul de unde o pot lua.

Multumesc .

• Răspunsuri 15
  • Citiri 6,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• am eu ce-ti trebuie bre . intra pe skype

• Scuze pentru intarziere . Am avut destule pe cap saptamana asta si nu am avut timp sa stau sa caut . Uite indicatorul . are mai multe optiuni. Setezi ce ai nevoie . Are alerta si pt cross dar pe tin

Imagini postate

Postat

o sa-l caut si o sa-l pun ca e ratacit printr-o mie si ceva de indicatori . are si una si alta ca optiune . atingere si crossover

acum ma culc un pic ca sunt de noapte . cand ma trezesc ti-l caut si ti-l pun .

Editat de merlyn

Postat
Offtopic
merlyn e la greva. Lupta ca sa va fie voua mai bine.
...si ...la el chiar ploua Posted Image cu ... dolari Posted Image
Postat
V3.zip este o medie mobila aici cu alarma,dar alarma vine tirziu dupa ce trece pretul de medie.nu stiu nici ce fel de medie este,dar cineva care se pricepe la modificat indicatori o poate modifica.sint un set de indicatori facuti de cineva si eu i-am gasit si descarcat.media se cheama THV3 Coral_THICK.
Postat
post-4182-0-90410000-1331276530_thumb.gifForex[/acronym].gif] am pus o poza cu indicatorul.vezi jos ca i-si schimba culoarea si apare si un punct sub indicator si i-ti da si alarma sonora.trebuie sa intri la setarile indicatorului si sa dai enable la alarma.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.