Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 15
  • Citiri 6,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• am eu ce-ti trebuie bre . intra pe skype

• Scuze pentru intarziere . Am avut destule pe cap saptamana asta si nu am avut timp sa stau sa caut . Uite indicatorul . are mai multe optiuni. Setezi ce ai nevoie . Are alerta si pt cross dar pe tin

Imagini postate

Postat
post-4182-0-57894600-1331327758_thumb.pngpost-4182-0-30405300-1331327778_thumb.png am pus doua poze,in prima se vede ca pretul e trecut de medie,iar in a doua se vede alarma cit de tirziu vine.are alarma vizuala si sonora.daca gasesti pe cineva sa-l modifice ca sa vina alarma mai repede sar putea sa-ti fie bun.
Postat
  • Autor

Da, am luat legatura cu cineva sa speram ca va raspunde desi nu prea mai intra pe aici. Daca reusesc sa-l obtin, o sa-l rog sa-l posteze aici sa aiba toata lumea acces la ea.

Multumesc pentru orice ajutor

Editat de apolo

Postat

Scuze pentru intarziere . Am avut destule pe cap saptamana asta si nu am avut timp sa stau sa caut . Uite indicatorul . are mai multe optiuni. Setezi ce ai nevoie . Are alerta si pt cross dar pe tine te intereseaza Touch Alert din cate am inteles , adica sa dea alerta cand atinge EMA care te intereseaza .

Postat
  • Autor

Merge ! Multumesc frumos. Posted Image

Pentru cei care au probleme cu el, EMA touch merge numai cu ";" dupa valoarea mediei. Daca aveti o medie de 60 atunci la emavalues sa puneti 60; si nu simplu 60 altfel nu o sa mearga.

Luati cu incredere.

Editat de apolo

• 6 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.