Sari la conținut

Analize pitchfork


Vaxx

Postări Recomandate

foarte interesant, concepte de trade despre care nu prea s a scris in limba romana si s a inteles prea putin la noi. genul asta de abordare il au profesionistii. intra-adevar pitchforku e o unealta la noi putin cunoscuta, mi ar parea f bine daca s ar dezvolta asftle de subiecte pentru ca la noi piata de invatare (daca pot sa o numesc asa) abordarile sunt primitive, majoritatea din cei care au rezistat in piata au fost si sunt autodidacti. ar trebui folosit de catre orice trader la maximum conceptele lui M DOLOGA (am citit primul volum din cele trei si intr-adevar recomand la toata lumea care vrea sa reuseasca ) conceptele in cartile lui vin in avalansa de aceaa cartile trebuiesc invatate, sedimentate (folosit ceea ce trebuieste si se pliaza pe temperamentul fiecaruia), conceptele NEOWAVE foarte putine perosane il cunosc si cu atat mai putin il stapanesc aici ii multumesc lui wolf34 pentru explicatii, conceptele gann, am intalnit cativa traderi pe bvb si 'bursa noastra' care fac si au reusit cu succes aplicarea acestor concepte si culmea fac bani si o si pot demonstra. succes! mare atentie al abordare e un subiect bun si sper sa nu se devieze de la el. conceptul pitchfork este mult superior a ceea ce am vazut si aici pe vamist, mare atentie- pare un concept simplu dar nu este, dar nici foarte greu, trebuie in schimb multa putere de invatare din manulele lui dologa si aplicabilitate.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin cu analiza la gold pe 5 min in continuarea celor de mai sus. Haideti sa-l studiem mai bine pe Dologa poate deslusim anumite secrete din cartile lui. Se vede foarte clar ce target la pip sa format pe L-MLH. Sunt curios daca acolo se va intoarce trendul.

post-2700-0-29405400-1332332767_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

Mi s-a parut interesant cum a fost rejectat pretul de ML.

Intrebarea mare este unde se intra intr-un asemenea trade.

 

Aici cred ca tot o analiza a valurilor Elliott s-ar interpune pe oricare lacune de pe alte analize ai avea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.