Aceasta este o strategie pe care am inceput sa o testez de ceva vreme,o sa incerc sa pun imagini(sper sa le pot atasa) cu intrari si iesiri ale tranzactiilor castigatoare si pierzatoare.Strategia nu imi apartine mie,a fost postata de userul andrymember.
Componenta:
LWMA perioada de 5 - Linear Weighted Moving Average: Typical Price HLC/3 - culoarea aleasa pe grafic estegalbena;
LWMA perioada de 14 - Linear Weighted Moving Average: Typical Price HLC/3 - culoarea aleasa pe grafic este rosie;
EMA cu perioada 233: close - culoarea alba;
Indicatorul MACD- Fast EMA: 5 , Slow EMA: 14, MACD SMA: 5 primim: Weighted Close (HLCC/4);
Indicatorul Average True Rance cu perioada ATR (5);
Indicatorul Stochastic Oscillator, %K: 12 , %D: 12 , Slowdawn: 5, il primim ca: Close, Exponential , este necesar de stabilit nivelurile 0, 100, si adaugatoare : 20, 30, 70,80;
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Aceasta este o strategie pe care am inceput sa o testez de ceva vreme,o sa incerc sa pun imagini(sper sa le pot atasa) cu intrari si iesiri ale tranzactiilor castigatoare si pierzatoare.Strategia nu imi apartine mie,a fost postata de userul andrymember.
Componenta:
Editat de booghie