Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 16
  • Citiri 6,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Din pacate nu. O sa se imbogateasca doar el.   Pana acum e singurul membru care a reusit "performanta" de a fi reclamat de 4 persoane. Si in plus de asta, avea 5 conturi diferite.

• Mister Black
    Mister Black

Oops! Banned! Sa inteleg ca nu vom mai afla niciodata povestea "expertului minune"?

• Nu am cum sa ma inbogatesc cu acel robot. Si am explicat de n ori, robotul se inbogateste nu persoana. Ptr unii e greu de inteles de ce... Atunci explic, brokerii refuza sa dea banii pe genul asta de

Imagini postate

Postat
  • Management

...

Stefan, nu-mi face placere ce zic, dar jurate ca aveam 5 conturi, fiindca sa demonstrezi sigur nu ai cum.

Nu e nici o minune sa fii reclamat de asa "multi" useri, prostimea tot timpul a fost si va fi majoritara..

...

ip.png

Postat

...

Stefan, nu-mi face placere ce zic, dar jurate ca aveam 5 conturi, fiindca sa demonstrezi sigur nu ai cum.

Nu e nici o minune sa fii reclamat de asa "multi" useri, prostimea tot timpul a fost si va fi majoritara..

...

post-1-0-39527100-1335025338_thumb.png

1. Daca tu poti demonstra ca un IP-ul face parte din ADN-ul unei persoane esti geniu.

2. Era suficient sa publici nick-urile ca sa citeasca si altii postarile acelor nickuri pentru a-si dea seama ca nu e aceeasi persoana...

Era greu sa treaca neobservata o "personalitate" ca mine....

3. Nu poti identifica o persoana dupa IP, sper ca esti de acord cu mine, ar fi foarte ciudat ca un moderator sa nu stie asta....

4. Nu am vazut nici un forum repectabil unde ban-ul se da dupa IP, toate forumurile care se respecta ban-eaza dupa adresa de e-mail, si e logic, atata timp cat nu se poate demonstra ca un IP face parte din ADN-ul unei persoane.... Dar probabil ei sunt inapoiati, si doar aici sau descoperit IP-uri in ADN.

Tin minte ca demult se practica asa ceva pe serverile de CS, si lua ban toata sala de net, probabil toata sala era o singura persoana... si inca codata Posted Image

Bafta, nu mai bana toate IP-urile aiurea ca nu mai scriu. Ma-m lamurit.

Editat de mql4you

• 3 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.