miki72 Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Verificati mesajele private ! Sus linga logare o sa va apara un plic rosu! Dati clik pe el! as dori sa incerc si eu expertul facut de d voastra daca se poate .Ar fi primul EA pe care as vrea sa-l probez(sper sa ma descurc) caci sunt la inceput de drum in forex si mai am multe de invatat. Eu merg pe demo cu conturi mici de 100$ -200$ cam cat mi-as putea permite sa pierd pe real daca as intra dar nu e cazul deocamdata. Pot pune EA d-voastra pe un astfel de cont cu depozit initial 100$ sau trebuiesc facute alte setari decat cele pe care le-am vazut in tutorialul de mai sus? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oltciter Postat August 27, 2012 Autor Partajează Postat August 27, 2012 Setarile pe care le-ati vazut sunt optimizate pentru tandemul m1/mn. Daca brokerul dumneavoastra admite microloturicontul minim pentru care expertul poate functiona la un risk de 1% este de 300 $. In cazul in care va faceti un cont de tip cent atunci nu mai este o problema! Din cate stiu exista brokeri care pun la dispozitie astfel de tipuri de cont! Unul din tre ei este Instaforex.Va rog sa verificati mesajele private! Va trimit acolo datele de contact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.