Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 14
  • Citiri 9,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @deltatrade ia pune tu un statement sa vedem cat de bun esti tu in domeniu. ca nici de la tine n-am vazut nimic, doar povesti! te-ai apucat si tu sa jignesti...

• Salutare!   Am inceput sa tranzactionez demo in decembrie 2011 si live in februarie 2012.La inceput am folosit renko chart pe o strategie conceputa de mine (fara indicatori).Era si este profitabila

• deleted on request 01
    deleted on request 01

daca tu nu ai gasit utilitati pentru indicatori asta nu inseamna ca nu pot fi folositi. inseamna doar ca esti foarte slab pregatit in domeniu.

Postat

Salutare

scuze ca ajung iarasi la inceputul acestui topic, poate sa imi spuna si mie cineva cum pot face rost de renko charts?

Merge cumva cu meta trader 4?

Multumesc

Postat

Strategia scalperului ar merge mai bine la deschiderea pietei din US mai ales ca tranzactioneaza mini dow.In mod normal ar trebui sa mearga si pe eurusd dar cred ca totusi e mai ok dow,se misca ceva mai bine.Dupa deschiderea US cand prinde o directie,se duce pe ea pana la inchidere.

Postat
  • Autor

Salutare

scuze ca ajung iarasi la inceputul acestui topic, poate sa imi spuna si mie cineva cum pot face rost de renko charts?

Merge cumva cu meta trader 4?

Multumesc

Da merge pe mt 4.Mai jos ai un tutorial de setare pentru mt4

click aici

Editat de AdrianBc

• 4 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.