Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 46
  • Citiri 6,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Postat
  • Autor

Salutare ,

Ptr azi zonele de interes pe eur/usd sunt 2450, 2530,2550.

Ca si scenariu astept o testare a lui 2530, iar acolo vedem ce face...daca sparge i se deschide drumul catre 2750 , daca nu ma astept la o retestare a lui 2430-50.

Postat
  • Autor

Am modificat putin strategia ... folosim sl ptr primul ordin la 2415 , si pe cel de-al doilea(sell stop) il stergem

Postat
  • Autor

sell la 2433 sl 2497...tp 2370

pozitia de ieri a ratat profitul de 80 de pipsi din cauza celor 0,5 pipsi(!!) si a incasat pierderea de 30 pipsi

Editat de nirolf_trader

Postat
  • Autor

buy la 1,2576...sl 2510...tp 2750.ordinul de ieri inchis la sl.pana acum ambele ordine au fost inchise la sl din prostie..primul am vrut sa-l sterg dupa ce l-a ratat la 0,5 pipsi(!) dar am zis ca il vad ce face in zona daca mai ajunge o data la el, doar ca atunci cand a ajuns eram la semafor...iar al doilea am vrut sa il inchid aseara pe aproximativ 0...

Postat
  • Autor

hmmm....suntem in consolidare dupa cresterea de azi-dimineata , suportul ar fi 2540 iar rezistenta 2625,2660...personal ma astept ca in cursul zilei de azi sa ajunga la 2660

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.