Salve tuturor,de curand mi-am pus ambitia sa fac un backtesting pe un sistem de..5 minute(de aici nevoia asa mare de ..ambitie ).Una dintre componentele sistemului este un ma sau ema,de fapt are denumirea de coral,insa stiu ca este o medie mobila.Intr-o zi,pe o anumita pereche,am vazut un semnal,pe care eu il consider ca find slab,deci nu ar merita sa il iau,asta pentru ca lumanarea se inchidea putin deasupra ma-ului,insa surpriza mare a fost ca dupa cca. o oara..semnalul s-a dispara(ma rog,"semnalul" era de fapt una dinte conditiile pentru deschiderea unei pozitii) moment in care mi-am dat seama ca la apritia unei noi lumanari,se modifica ma-ul cred ca exact cat numarul perioadei,deci daca la sfarsitul zilei cauti semnalele de peste zi,cele care au fost valide la momentul la care s-au produs,e posibil sa nu le mai gasesti si sa gasesti semnale care au aparut pe crossul lumanarii cu ma, dar dupa ce ma-ul a fost modificat de evolutia ulterioara.
Traiesc cu speranta ca am reusit sa spun exact cea ce mi se intampla,iar acum v-a intreb..cum pot face o testare astfel incat sa gasesc conditiile de intrase(acel semnal) ca si cum s-ar fi intamplat aunci pe moment?Eu ma gandeam ca ar putea exista o modalitate(in afara de cea de a "filma" activitatea pe desktop pe parcursul zilei si vizionarea la sfarsitul acesteia),de a observa pa. lumanare cu lumanare,sa pot vedea daca sunt implinite conditiile ca si cum as fi in timp real.Singura solutie pe care o am la acest moment este sa...fac trading pur si simplu
Multumesc tuturor celor care au avut rabdare,sper ca sa imi poata arunca cineva un colac de salvare,sa pot sa dau de capatul testarii sistemelor bazate pe ma-uri.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salve tuturor,de curand mi-am pus ambitia sa fac un backtesting pe un sistem de..5 minute(de aici nevoia asa mare de ..ambitie
).Una dintre componentele sistemului este un ma sau ema,de fapt are denumirea de coral,insa stiu ca este o medie mobila.Intr-o zi,pe o anumita pereche,am vazut un semnal,pe care eu il consider ca find slab,deci nu ar merita sa il iau,asta pentru ca lumanarea se inchidea putin deasupra ma-ului,insa surpriza mare a fost ca dupa cca. o oara..semnalul s-a dispara(ma rog,"semnalul" era de fapt una dinte conditiile pentru deschiderea unei pozitii) moment in care mi-am dat seama ca la apritia unei noi lumanari,se modifica ma-ul cred ca exact cat numarul perioadei,deci daca la sfarsitul zilei cauti semnalele de peste zi,cele care au fost valide la momentul la care s-au produs,e posibil sa nu le mai gasesti si sa gasesti semnale care au aparut pe crossul lumanarii cu ma, dar dupa ce ma-ul a fost modificat de evolutia ulterioara.
Traiesc cu speranta ca am reusit sa spun exact cea ce mi se intampla,iar acum v-a intreb..cum pot face o testare astfel incat sa gasesc conditiile de intrase(acel semnal) ca si cum s-ar fi intamplat aunci pe moment?Eu ma gandeam ca ar putea exista o modalitate(in afara de cea de a "filma" activitatea pe desktop pe parcursul zilei si vizionarea la sfarsitul acesteia),de a observa pa. lumanare cu lumanare,sa pot vedea daca sunt implinite conditiile ca si cum as fi in timp real.Singura solutie pe care o am la acest moment este sa...fac trading pur si simplu
Multumesc tuturor celor care au avut rabdare,sper ca sa imi poata arunca cineva un colac de salvare,sa pot sa dau de capatul testarii sistemelor bazate pe ma-uri.
O zi placuta in continuare.