Sari la conținut
Postat

Buna tuturor,

1. Are cineva ideie de unde as putea sa imi procur cartea Reminiscences of a stock operator , DAR in limba romana ? Am gasit-o de vanzare in multe locuri, dar numai in engleza.

2. Cum anume se poate traduce titlul ? Amintirile unui speculator ? Memoriile unui jucator la bursa ? Ma puteti lamuri in chestiunea aceasta ?

Multumesc !

Editat de Uirebit

• Răspunsuri 16
  • Citiri 10,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Featured Replies

Postat

mare-i gradina Ta, Doamne!

Postat

de ce nu se vede depozitul? Vad ca e doar pe o saptamana...ce s-a intamplat din februarie pina acum? winrate de 97,5%...; in ritmul asta trebuia sa fii deja milionar...; ca sa nu zic de pozitia deschisa cu minus 5000 usd, unde ai pus tp de 17 pipsi pe un stop los de 770 pipsi, ceea ce ridica serioase semne de intrebare despre seriozitatea acestui statement.

Concluzie: statement dubios. Photoshop.

PS. Ceea ce e prea frumos ca sa fie adevarat, probabil asa si e! Statementul asta e prea frumos.

Editat de johnbull

Postat

Dupa asa realizare:). am intrat pe real, am si uitat de contul demo. Am generat alt statement cu toate tranzactiile, Din februarie am schimbat strategia.

http://www.izoon.eu/...statemen_2t.htm

Pe real e mai dificil.

Editat de dandesign

• 3 luni mai târziu...
Postat

Buna tuturor,

1. Are cineva ideie de unde as putea sa imi procur cartea Reminiscences of a stock operator , DAR in limba romana ? Am gasit-o de vanzare in multe locuri, dar numai in engleza.

2. Cum anume se poate traduce titlul ? Amintirile unui speculator ? Memoriile unui jucator la bursa ? Ma puteti lamuri in chestiunea aceasta ?

Multumesc !

Reminescentele unui trader de stocuri s-ar traduce titlul inca caz ca te ajuta la ceva dar e foarte putin probabil sa o gasesti in romana, poate doar daca vorbesti cu cineva sa ti-o traduca. Daca esti interesat contacteaza-ma pe morraevo@yahoo.com

Bafta.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.