Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Nu stiu exact ce am apasat in MT4 sau cum si acum terminalul imi apare intr-o fereastra mica separata, nu m-ar deranja daca ar fi completa. Am cautat un tutorial sa-l refac si nimic, spre rusinea mea nu stiu cum.Mentionez ca folosesc MT4 cu crossover de windows pe Mac OS.

Mersi mult!

• Răspunsuri 4
  • Citiri 2,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Am atasat un print screen,Nu stiu cat de fine se intelege ce problem am din primal post.

• La view aparea tot fereastra separate, pane la urma am reinstalat platforma.Pacat ca mi-am pierdut toate setarile:(   Mersi oricum!

Imagini postate

Postat
  • Autor

Am atasat un print screen,Nu stiu cat de fine se intelege ce problem am din primal post.

post-6627-0-91139200-1344581207_thumb.png

Postat

Click dreapta pe bara superioara unde sunt cele 3 buline in colt sus stanga, ai incercat? apare ceva cu Close ?

Daca nu merge, du-te in View si apasa pe Terminal

Editat de apolo

Postat
  • Autor

La view aparea tot fereastra separate, pane la urma am reinstalat platforma.Pacat ca mi-am pierdut toate setarile:(

Mersi oricum!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.