Sari la conținut

Featured Replies

Postat

de exemplu eu am invatat multe de pe zulu...metode de tranzactionare...am studiat toate tranzactiile unor traderi , tranzactiile incheiate...timp,cotatie,cand a fost deschisa si cand inchisa... le am pus pe grafic ... intelegi si asa observi o amprenta, o logica buna sau rea de tranzactionare...si eu am doua conturi pe zulu.. alexandru jurcut si tzutzu... :) le poti gasii la sectiunea signal provider performance :)

• Răspunsuri 68
  • Citiri 22,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat
  • Autor

Alexandru, felicitari,

E super daca ai facut asa, si foarte bine.

Cam aiurea sa adaugi mereu pe forum raporturi,

Uite cum e la mine in semnatura, fa si tu cont la myfxbook, si pune widget in semnatura, va fi mereu la indemana si foarte bun la analize.

Apolo, nu e nici un apropo, e un sfat, te va ajuta mult, intr-un an inveti, si iti va scuti 10 ani de testari de strategii etc...

Editat de mql4you

Postat
  • Autor

Alexandru, daca le pui odata intr-o tema, e aiurea,

Daca faci monitorizare la conturi si pui widget-uri in semnatura, vor fi mereu la indemana, si vizilibe mereu oriunde vei scri ceva, si accesibile pentru toata lumea. Iar la myfxbook se face si o analiza foarte buna a contului.

Putin sens sa pui asa o data sau de cateva ori linkurile, intr-o tema....

Editat de mql4you

Postat
  • Autor

Alexandru,

Daca imi permit o parere,

Banii se retrag din Equity, nu din Balance.

Balance-ul este irelevant.

Editat de mql4you

Postat

absolut ... ai dreptate ... v-a urma si perioada cand Balance si Equity se vor intersecta... inevitabil .eu sunt relativ sigur ca ele nu se vor intersecta pe minus... :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.