Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 68
  • Citiri 22,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

5 pips pe zi EA

Punem un cont de 100$ , lot 0,01 la TF 15min in timp de 4 luni iese profit 14$ :D iar la TF 1H profit 33$, nu stiu ce se va intimpla la mai multe pereche....

Postat

intr-un an se aduna de o bere in centrul vechi :@)

Postat

Am o intrebare? este asa script pentru a inchide mai multe order tot odata? iata cum eurusd am cateva pozitii (order) si vreau sa inchid toate poziltile dintr-o singura odata....

Postat

EA care introduce un limmit order langa market (<5 pipsi de pret).

(Eu pierdeam cam 5 min pe zi asteptand pretul cu butonul pe mouse in astfel de situatii.)

EA_PendOrd_atMKT.mq4

Postat

Adi.M platforma brokerului tau nu ofera script de QUICK buy/sell ? Din doua butoane poti da buy/sell cu un sl tp si risc definit de tine in editor. De exemplu eu am ALT+A pentru Buy si ALT+Z pentru sell iar ALT+X inchide toate ordinele deschise.

Postat

Am MT4 de la AdmiralMarkets. Nu am gasit pana acum asa ceva predefinit, fara a fi nevoie de vreun script.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.