Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 68
  • Citiri 22,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Mi-as dori ca fiecare sa faca acelas lucru, cred ca o monitorizare a contului spune mai mult decat 10000 de vorbe.

Majoritatea nu au curaj sa faca asta pentru ca le e frica ca rade lumea de ei. Nu observi ca s-a cam facut liniste de cand ai pomenit prezentarea statementurilor ? :))

Postat
  • Autor

Apolo, bine, succesele este ceva relativ... :)

Important este sa nu ne pacalim singuri, si nici pe altii :)

Si sa fie totul transparent.

Da, am observat. :)

Editat de mql4you

Postat

Miliardar, e foarte bun pentru statistici, si pentru a arata si altora succesele :)

Sau pierderile :))

Pierderile ai sa faci numai tu!!! Eu si chear am sa pun :P

Postat
:)) Uimeste-ma . Eu macar am o scuza pentri pierderi, invat :P . Chiar sunt curios la cei cu conturi reale sa vad un statement asa detaliat ca la carte, cu tranzactii si grafic. Si nu de alta, dar m-ar bucura sa vad oameni care castiga. Asta m-ar motiva mai tare pentru ca mi se arata ca se poate :D .
Postat
  • Autor

Apolo,

Practic se poate, teoretic nu :D

Vorbind serios, vezi in ZULU, MyFxBook, etc,

Conturi reale de ani de zile, problema este ca toate sunt cu roboti, si e usor de inteles de ce,

pacat ca tu nu vrei sa te imprietenesti cu robotii :)

Editat de mql4you

Postat
  • Autor

Alexandru,

Cum sa-i studiezi?

Daca te uiti pe statistica si graficile lor, sunt niste experti banali care folosesc averaging...

Ce ar mai fi de studiat sau de aflat ?

Postat
  • Autor

Apolo, pai vezi tu, pentru a gasi acea startegie iti trebuie niste instrumente, acele istrumente sunt niste scripte, experti, sau indicatori.

Iar pentru a scri acei indicatori, experti, scripte, trebuie sa inveti mql, asa ca avem un cerc vicios, una fara alta nu se poate, asa ca trebuie sa inveti si programarea in mql :)

Sincer nu e un sfat rau, nici nu-mi dau seama cum mi-a scapat :D

Editat de mql4you

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.