Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

5 pips pe zi EA

Punem un cont de 100$ , lot 0,01 la TF 15min in timp de 4 luni iese profit 14$ :D iar la TF 1H profit 33$, nu stiu ce se va intimpla la mai multe pereche....

Postat

Am o intrebare? este asa script pentru a inchide mai multe order tot odata? iata cum eurusd am cateva pozitii (order) si vreau sa inchid toate poziltile dintr-o singura odata....

Postat

EA care introduce un limmit order langa market (<5 pipsi de pret).

(Eu pierdeam cam 5 min pe zi asteptand pretul cu butonul pe mouse in astfel de situatii.)

EA_PendOrd_atMKT.mq4

Postat

Adi.M platforma brokerului tau nu ofera script de QUICK buy/sell ? Din doua butoane poti da buy/sell cu un sl tp si risc definit de tine in editor. De exemplu eu am ALT+A pentru Buy si ALT+Z pentru sell iar ALT+X inchide toate ordinele deschise.

Postat

Am MT4 de la AdmiralMarkets. Nu am gasit pana acum asa ceva predefinit, fara a fi nevoie de vreun script.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.