- Răspunsuri 5
- Citiri 4,2k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Omule, da-le dracu de reguli invatate de la brokeri. Daca le-ai invatat din manualul de 10 pagini care ti l-a oferit brokerul, poti sa renunti la ele de acum. Nu folosi Fibonacci ca suport sau reziste
-
Uierbit, ti-am citit regulile si da-mi voie sa-ti spun ca sunt cel putin ciudate. Strict din experienta mea, cu cat ai mai multe reguli in forex cu atat este mai rau. Inca ceva, din punctul meu de ved
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
REGULILE MELE FOREX
1. A tranzactiona EUR/USD in afara orelor 9-17 este pierdere de timp,energie si bani.
2. Indica cu linii verticale orele de stiri (rosii si portocalii) pe grafic si nu intra (spike-uri).
3. Foloseste Fibonacci pe H4 ca sa afli clar suporturile si rezistentele.
4. Traseaza linii de trend, tunel pe H4.
5. Foloseste M5 pentru intrari si iesiri. Daca pretul nu se misca, renunta si revino peste 30 de minute.
6. Cumpara "jos" si vinde "sus" folosind liniile trasate. Nu intra niciodata la "mijloc".
7. Intai stabilesti un SL logic si dupa aia calculezi marimea pozitiei.
8. Pentru TP, foloseste RR de 1:2 pe range si 1:3 pe trend (stabilit pe H4)
9. Din pozitiile neprofitabile se iese total iar din cele profitabile scalat (1/2) cu SL pozitiv pe ce ramane.
10.Dimineata pune pe hartie pierderea totala acceptabila. Daca o atingi, STOP pana a doua zi.
=======================================================================
Astept sfaturi pentru imbunatatirea lor.
Exista cusururi ?
Oricum, cred ca 10 reguli este o cifra acceptabila ca sa pot numi strategia simpla.
Editat de Uirebit