- Răspunsuri 25
- Citiri 19,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
ZEN 9 postări
-
dirzuandreiovidiu 2 postări
-
d3cimus 2 postări
-
booghie 2 postări
Most Popular Posts
-
Buna dimineata! Sunt la cafea si am chef sa scriu ceva asa ca.... Dar, inainte de a scrie ceea ce vreau sa scriu, imi cer scuze anticipat daca am sa scriu chestii care se cunosc deja si trebuie sa va
-
Cateva exemple ca sa te zapacesc si mai tare: Cateva sisteme de trade aleatoriu alese - Iei o medie mobila si cand pretul o intersecteaza intri in piata. sa zicem ca iei Media 200 pe h1. Daca ai s
-
Da, eu am o intrebare : de ce scrii deasemenea impreunat si nu despartit "De asemenea" ? In rest, sunt de acord cu tine.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am trecut peste majoritatea lectilor din babypips, si am urmarit video-urile de la fx club.
Acum mi-am format o fundatie si stiu lucrurile importante ca lini de trend, S/R/, indicatori bazati pe MA, fibonaccii .etc si vreau sa imi aleg de aici http://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=71 un sistem pe care sa-l invat.
De obicei lucrez de la 7-15 si intrebarea mea este ce sistem sa imi aleg: unul care lucreaza cu timeframe 15 min sau unul H4? Banuiesc ca atata timp cat nu pot sa stau mult in fata la PC ar fi bine sa aleg unul H4, sau ma insel?