Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Dupa ce am tranzactionat ceva vreme cu aceasta companie as dori sa pun 2 poze, 1 dintre ele fiind un grafic de pe un cont demo, care coincide cu graficul de la acel moment al altor brokeri gen XTB, Alpari sau FXCM iar a 2-a poza fiind graficul din contul real de la aceasta companie.

http://imageshack.us/a/img51/541/demomj.jpg

http://imageshack.us/a/img89/593/realxb.jpg

Va doresc o zi buna.

• Răspunsuri 18
  • Citiri 15k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Nu exista "zgomot" in piete. Ceea ce voi numiti zgomot este doar incapacitatea voastra de a intelege ce se intampla. Pe timeframe-uri mai mici lucrurile se misca mai rapid, de aici si impresia de zgom

• E pentru a doua oara cind trebuie sa fiu de acord cu Mister Black ( si asta ptr. ca el posteaza rar ) - Uneori , un M5 pare " urias " in raport cu M1 , de exemplu , si totusi , se tranzactioneaza perf

• Un soricel fugea ingrozit de o pisica. Cum alerga el cat de repede putea, s-a ascuns in grajdul vacii. -O, draga vaca, te rog ascunde-ma si pemine sa nu ma prinda pisica si sa ma manance. Vacii i s-

Imagini postate

Postat

@STIprdr. s-a scris foarte mult despre teletrade, daca o sa cauti in arhive ai sa gasesti, imi pare sincer rau!

Postat

Dupa ce am tranzactionat ceva vreme cu aceasta companie as dori sa pun 2 poze, 1 dintre ele fiind un grafic de pe un cont demo, care coincide cu graficul de la acel moment al altor brokeri gen XTB, Alpari sau FXCM iar a 2-a poza fiind graficul din contul real de la aceasta companie.

Va doresc o zi buna.

Din imaginile alaturate de tine nu se intelege ca ar fi ceva in neregula, in schimb, daca era o poza si a altui broker pentru comparatie - ar fi fost de inteles. Asa, nu stiu dupa ce sa ma uit. Banuiesc ca ar fi un spike ilegal.

Numai bine

Postat

Ma uit si eu la cele doua imagini de mai sus dar nu inteleg ce vrei sa spui. Spune lucrurilor pe nume.

Postat

Pare a fi ceva acolo, 6-8 pips (minus spread, sa tot fie vreo 4 pips), parerea mea este ca nu e relevant. Decat, daca, stai la scalping, ca esti pe m1, nu-i asa? Insa nu stiu daca il poti cataloga ca spike ilegal.

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Un soricel fugea ingrozit de o pisica. Cum alerga el cat de repede putea, s-a ascuns in grajdul vacii.

-O, draga vaca, te rog ascunde-ma si pemine sa nu ma prinda pisica si sa ma manance.

Vacii i s-a facut mila de el si ca sa-l ascunda a trantit o balega fix pe el.

Intra intre timp pisica, o intreaba pe vaca unde este soricelul si cand

colo, vede o coada lunga iesind dintr-o balega. Il prinde imediat pe soricel si il mananca.

Morala1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.

Morala2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.

Morala3: Daca tot te-ai bagat in rahat, macar baga-te de tot.

=)) =))

Postat
  • Autor

un spike de vreo 10 pips aparut din neant ar fi problema, care pe graficele altor brokeri este inexistent

Postat

Pai, bine-bine, pune si celelalte imagini cu grafice altfel lumea va crede ca esti rau intentionat si ti-ai pierdut contul dintr-un alt motiv, nu neseriozitatea lor si incepi sa cauti tap ispasitor.

Postat
  • Autor

nu ma plang, nu mi-am pierdut contul, nu caut tap ispasitor, pana la urma in forex e survival of the fitest, eu doar am vrut sa arat o neregularitate care nu poate fi explicata, am pus o poza din demo care l-am comparat cu graficele altor brokeri si erau asemanatoare

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.